Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

30

Reputācija

 

Oksana Voropajeva

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 14 gadiem

 

 

tikšanās ar ieslodzīto

Ģimene un attiecības » Cits

Labdien, vēlētos uzzināt kādos gadījumos un kas jādara lai tiktos ar pacietināto ilglaicīgā tikšanās. zinu ka tā ir atļauta tikai ar radiniekiem, bet šodien izlasīju šeit , http://www.lv.lv/?menu=doc&id=207313, ka "Ja notiesātajam nav tuvu radinieku vai tie viņu neapmeklē, ar brīvības...

Pirms 14 gadiem  


Labdien, vai kāds nevarētu man lūdzu pateikt cik dienas Latvijas Pasts nogādā parastās vēstules?

Bizness un finanses » Cits

Labdien, vai kāds nevarētu man lūdzu pateikt cik dienas Latvijas Pasts nogādā parastās vēstules, ja ,piemeram, es nosūtu pirmdien vēstuli no Rīgas uz Salaspili,tad kad to nogādās adresātam?

Pirms 14 gadiem  


kredīts

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

labdien, vēlētos uzzināt, vai nezināt kādu kredītu firma kura izsniedz kredītus uz nekustamo īpašumu, pat ja ir slikta kredītvēsture? vēlētos lai atbild cilvēki,kuriem ir pieredze vai kuri ir no kādas firmas jau ņēmuši kredītu..

Pirms 14 gadiem  


esmu precējusies un man ir vīra uzvārds, bet izlēmu,ka tomēr gribu atpakaļ savu uzvārdu ,cik tas maksās,un vai tas ir iespējams ja nešķiros

Ģimene un attiecības » Ģimene

labdien, esmu precējusies un man ir vīra uzvārds, bet izlēmu,ka tomēr gribu atpakaļ savu uzvārdu kurš man bija pirms kāzām,cik tas maksās,un vai tas vispār ir iespējams ja es nešķiros?

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.