Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

63

Reputācija

 

Bruno Spēlmanis

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 14 gadiem

 

 

Vai Vacija var pasutit satelit teliviziju (Viasat) ar tiem pasiem kanaliem kas Latvija?(tv3,LNT.Viasat6,HTB,un citi,Lv un Rus kanali)

Izklaide un mūzika » Televīzija

Sie kanali ir Krievu valoda.es gribetu zinat,vai Vacija varu sos kanalus dabut un par kadu cenu. :) Protams,ari tas kur var iegadaties "Viasat" Satalit telivizijas komplektu. Pldies atsaucigajiem :) ,)

Pirms 14 gadiem  


Kada saite es varu aplukot www.draugiem.lv smaidinus kas neatrodas saraksta.

Ziņas un jaunumi » Cits

Smaidini kas neatrodas saraksta piemeram (smoke) (jerk) (finger) (pee) (rock) sos es zinu,bet ir vel daudzi.....

Pirms 14 gadiem  


Vai sogad,vasara Ogres estrade ir ieplanota ka uzstasanas ka citos gados.Esu dzirdejis mitus ka sogad vasara nekasdas izkaildes nebusot.....

Izklaide un mūzika » Cits

ai sogad,vasara Ogres estrade ir ieplanota ka uzstasanas ka citos gados.Esu dzirdejis mitus ka sogad vasara nekasdas izkaildes nebusot. Parasti Ogres estrade katru vasaru ir dikotekas un tam lidzigi pasakumi. Esu loti daudz dzirdejis ka nekas nebusos,bet vai ta ir patiesiba? ...

Pirms 14 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.