Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

94

Reputācija

 

Armands Siliņš

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

 

Skype nestrādā

Datori un internets » Programmnodrošinājums

visu laik skype 5.0 gāja man ļoti labi bet pēkšņi uzmetās tas lodziņš kur var uzspiest tikai close Un tā divas reizes pēc kārtas. Un tad skype vienkārši neieslēdzās un viņš man saka ka nav internet savienojuma kaut gan ir,...

Pirms 13 gadiem  



Kā var uzoza .....

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Man ir jautājums kā var ucozā uzlikt tā laj uzbraucot virsū uz (piemēram attēla) rādītos šādi http://i683.photobucket.com/albums/vv199/anton89_photo/Pilnekrnatvrums2010103195040bmp.jpg *kādu skriptu vajag *kā viņu palaist Paldies !!!

Pirms 13 gadiem  


Kur var skatīties internetā RTL tiešraidi ?

Datori un internets » Internets

Gribu vienkārši redzēt ''Das supertalent''

Pirms 14 gadiem  


Kas ir lockerz.com ?

Datori un internets » Internets

Ir dzirdēts ka šajā adresē var krāt punktus skatoties video atbildot uz jautājumiem u.t.t. Un punktus iemainīt pret balvām kas nemaz nešķiet tik lētas. *Vai tā vispār var būt, un ja tā tad kāds viņiem no tā ''tolks''.

Pirms 14 gadiem  


Kā pievienut Rīgas Rādiotehnikas tumbas datoram ?

Datori un internets » Dzelži

Sveiki, man ir tāds jautājums, kā es savam datoram varētu pievienot vecās labās Rīgas rādio tehnikas tumbas. *Kādus vadus man vajag ? *Cik tas maksā ? *Kā to izdarīt ? http://img.muare.vn/nhadat389/radiotehnika.jpg

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.