Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

0

Reputācija

 

Oskars Lipovskis

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 11 gadiem

 

Atrašanās vieta: Riga

 

file not found 404

Datori un internets » Internets

Sveiki, gribētu zināt kā salabot erroru, man visos online filmu webos,jebkurai filmai met ārā error file not found, bet visur citur,jebkādi citi video faili iet... http://www.bildites.lv/viewer.php?file=eaytw8nvfw769mcoh16v.jpg

Pirms 12 gadiem  


Ātri pārvietot nr no viena tel uz otru...

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Zinu,ka ir,bet nevaru atrast softu ar kura palīdzību es caur pc varētu pārnest no telefona HTC uz Nokia, pirmstam čakarējos vnk ar sim kartēm,bet ir pārāk daudz kontakti,tpc tas aizņem daudz laika.

Pirms 13 gadiem  



Man ir probleema ar Opengl grafiku spele...

Datori un internets » Cits

IR taa ka man vispar negaja opengl bet es noladeju opengl32.dll un itka iet tiesi opengl,bet tgd ir saadi saja grafikas rezima: http://www.failiem.lv/list.php?i=laermr ko man vajag lai butu arii visi uzraksti???? Paldies jau ieprieks

Pirms 13 gadiem  


Ko man darīt ja es nevaru izslēgt kompi normāli?

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Es nevaru izslēgt datoru caur start-shut down-shut down,es nospiežu , bet man dators nereaģē un neslēdzas ārā es varu viņu tikai izslēgt nospiežot pogu uz kastes. Os- Windows Xp

Pirms 14 gadiem  


Ja es novilkšu jebkādu opengl versiju,man ies? vai ir vajadzīgs tieši zināt kuru versiju?

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Man vnk ir vajadzīga opengl grafikasa versija vienai spēlei,bet kad ieslēdzu opengl,man izmet ka ir not supported opengl un ka turpmāk ies sofftware mode:( Plz help.

Pirms 14 gadiem  


Man ir Chaintech 6OJA3T maates plate un vajag dabuut sound device,hardware uzradas problema ar multimedia audio controller.

Datori un internets » Dzelži

Man viss ir sainstaleets, nevaru nekaadi atrast sound device, man nav skana datoram,jau gandriiz 2 dienas meginu dabuut,bet nesanaak,varbuut kaads var paliidzeet?

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.