Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

15

Reputācija

 

Iļja Ļeskovs

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 13 gadiem

 

Atrašanās vieta: Jēkabpils

 

Vai kāds zin kur ir kojas Rīgā, Teikā?

Māja un dārzs » Cits

Nez kur tās atrodas un vai tur var dzīvot ne studenti. Vai tur var ne studenti? Kādas cenas un kur var dabūt vairāk informācijas?

Pirms 13 gadiem  


Kur Rīgā ir veikals sadzīves tehnikas ar defektiem ...

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Dzirdēju, ka Rīgā ir tāds veikals. Sadzīves tehnika ar defektiem (neviss bojāta, vai lietota!), nu piemēram saskrāpēta un t.t. It kā uz Bruņinieku ielas...

Pirms 13 gadiem  


Kur var nopirk Gēte "Faust" grāmatu?

Māksla un kultura » Grāmatas

Kur Rīgā var nopirkt grāmatu Gētes lugu "Fausts" tieši vācu (oriģinālā) valodā? Atradu tik tulkojumus krievu un latviešu valodās... Būtu labi, ja jūs iedotu adresi kur to var apskatīties, vai caur kuru resursu es to varu pasūtīt.

Pirms 13 gadiem  


Interesējos par Nokia mazbcenas mobīlajiem...

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Lasīju par jauniem Nokia mazcenas mob.tel. (pie mums jau sen jābūt)Gribu nopirkt Nokia tel. Lētu :) *Ar kameru ~2-3 M.p., MicroSD slots, MP3, BlueTooth, Internets. Kur Rīgā var apskatīties labus mazcenas mobilos? Un cik tie varētu maksāt?

Pirms 13 gadiem  


Vai var mazgāt vates segu?

Māja un dārzs » Tīrīšanas un veļas mazgātava

Ir vates sega, netīra sega :) Gribu to izmazgāt, bet baidos ka pēc tam viņu varēs izmest. Sega nav pārāk bieza un "sašūta ar kvadrātiņiem", drīzāk rombi ~34x24 cm. To var mazgāt un kā? Veļas mašīnā vai ar rokām?

Pirms 14 gadiem  


Kur Rīgā atrodas armijas lietoto apģērbu veikals?

Sports » Cits

Dzirdēju, ka Rīgā kaut kur armijas lietoto apģērbu veikals, kāda ir viņa adrese? Un veikala nosaukums. 1. Kādi apģērbi tur ir? 2. Kādas cenas (piemēram bikses, kurpes)?

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.