Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

250

Reputācija

 

Ervīns Patmalnieks

Reģistrēts pirms 13 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

 

BIļetes uz Turciju

Ceļošana » Āzija

Oktobrī plānoju doties uz Turciju. Kādas ir iespējas, lai iegādātos biļetes lētākajā variantā? Cik pats esmu atradis, tad tas ir caur Zviedriju.

Pirms 9 gadiem  


Romantiskas naktsmītnes

Ģimene un attiecības » Randiņš

Sveicināti. Varbūt kāds varētu ieteikt Rīgā naktsmītnes romantiskā gaisotnē. Vēlams par saprātīgu cenu. Var būt viesnīca, vai dzīvoklis, vai vēl kaut kas cits. Paldies jau iepriekš.

Pirms 10 gadiem  


Romantisks vakars pie jūras.

Ģimene un attiecības » Randiņš

Kurā viesu mājā vai kempingā var pavadīt romantisku vakaru kopā, vēlams jūras tuvumā, par saprātīgām cenām? Apmēram 70km no Rīgas robežām.

Pirms 10 gadiem  


Acer aspire baterijas problēma.

Datori un internets » Dzelži

Problēma ir tāda, ka pievieno barošanas bloku, tad sāk mirgo lādētāja lapiņa un arī ieslēgšanas poga. Kas varētu būt par problēmu, kā to atrisināt?

Pirms 10 gadiem  


Diskusija par tumbiņām.

Sadzīves tehnika un elektronika » Mūzika un mūzikas atskaņotāji

Nespēju izšķirties, kādas tumbiņas labāk iegādāties istabā. Pastiprinātājs jau ir sadabūts, bet par tumbiņām ir divi varianti: 1) 4 x Radiotehnika S-30 2) 2 x Radiotehnika S-70 vai S-90 Kādas Jūsu domas par šo visu un kāpēc tas tā.

Pirms 10 gadiem  


Kārpu likvidācija.

Veselība » Cits

Gribētos uzzināt, kurā klīnikā varētu profesionāli un par saprātīgām cenām atbrīvoties no kārpām, jo izmēģinātas ir vairākās lietas, bet tik un tā nepalīdz. Paldies jau iepriekš.

Pirms 11 gadiem  


Kad vislabāk braukt uz Siguldu apskatīt dabu - 28.09 vai 05.10?

Ceļošana » Latvija

Gribētos ar draugiem uz Siguldu aizbraukt, bet nezinu īsti datumu, kad to darīt, lai būtu visskaistākie skati rudenī. Nākamajās brīvdienās vai vēl pēc nedēļas un ko varētu tur apskatīties īsti (kādas vietas, skati utt)?

Pirms 11 gadiem  


Auto skaļruņi

Auto un transports » Auto audio

Sveiki. Vēlētos uzzināt, kādus skaļruņus ieteiktu priekš Volkswagen Passat B5 2001. gada. Lieta tāda, ka vecie izbeidzās un gribu ielikt jaunus. Iekšā stāv oriģinālais maģis, ar ko pagaidām pietiek. Doma bija pirkt atkal oriģinālos skaļruņus, bet izdomāju iegriezties šeit. Cena vēlams saprātīga, budžets...

Pirms 11 gadiem  


Florbola lāpstiņa

Sports » Cits

Sakiet lūdzu, kāda florbola lāpstiņa būtu vispiemērotākā fintot? :D Būtu ideāli, ja iemestu linku lāpstiņas un cerams, ka cena nebūtu milzīga :D P.S man nūja ir Salming Matrix Flex32

Pirms 12 gadiem  


"fī" izteikšana.

Zinātne » Matemātika

Kāds varētu izskaidrot kā notiek šīs pārvērtības pa solīšiem, bet neizmantojot wikipediju. a/b=(a+b)/a=φ 1)Ar substitūcijas metodi aizstājam a/b ar 1/φ 2)iegūstam vienādību (a+b)/a=1+b/a=1+1/φ (Kā viņa tika iegūta???) 3)Tālāk iegūst 1+1/φ=φ. Kā tika iegūts, vienkāršots no iepriekšējās? Paldies liels.

Pirms 12 gadiem  


Bodybuilding pārzinis.

Sports » Cits

Vai ir iespējams kontaktēties, atrast tādu cilvēku, kurš varētu sastādīt atbilstošu uztura programmu, teniņprogrammu? Portams, par samaksu.

Pirms 12 gadiem  


SMS no Latvijas uz Skotiju

Datori un internets » Cits

Cik varētu maksāt sms no Latvijas (tele2) uz Skotiju (nav Latvijas karte) :)

Pirms 12 gadiem  


Zelta nodošana lombardā.

Bizness un finanses » Cits

Sveiki visiem! Man tāds jautājums, ja man no Anglijas ir zelta ķēdīte, bet viņai ir nevis prove, bet 14K . Šur un tur pameklējot, atradu, ka 14K ir 585 prove. Ja es domāju nest to ķēdīti uz lombardu, man viņu pieņems un...

Pirms 12 gadiem  


Proteīni

Sports » Cits

Vai lietojot proteīnus un reizē trenējot fiziso formu muskuļi un to forma attīstās ātrāk vai tā pat, kā bez proteīniem?

Pirms 13 gadiem  


Vai fiziski stādājot var iegūt muskuļu formu?

Sports » Cits

Vai fiziski strādājot var iegūt muskuļu formu? Vismaz nedaudz, bet tomēr?

Pirms 13 gadiem  


Dziesmas, kuras ir par mīlestību un var spēlēt meitenei.

Ģimene un attiecības » Cits

Varbūt kāds varētu ieteikt kādas dziesmas par mīlestību, kuras varētu spēlēt ar ģitāru meitenei un vēl pie reizes dziedāt?

Pirms 13 gadiem  


Datora izvēle

Datori un internets » Dzelži

Kuru datoru labāk izvēlēties? Samsung RV510 vai HP PAVILION G6-1052SY

Pirms 13 gadiem  


Attiecības

Ģimene un attiecības » Attiecības

Kā Jūs domājiet, vai ir kādas iespējas būt ar meiteni, ja viņai pirms neilga laika ir beigušās kādas citas attiecibas, kuras ilga apmeram 6 mēnešus. Bet ja ir zināms, ka es viņai patīku.

Pirms 13 gadiem  


Programmēšana, vajadzētu vienu uzdevumu izpildīt.

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Man vajadzētu, kādu programmētāju, jo vajag izpildīt ar cikliem un masīviem 10. klases uzdevumu. Uzdevums skan šādi: Sastādīt programmu, kas ģenerē 100 nejaušus skaitļus intervālā no -50 līdz 50 un izvada uz ekrāna šādu informāciju: 1.izvada skaitļus rindās pa 20 skaitļiem katrā...

Pirms 13 gadiem  


Muitas nodoklis

Datori un internets » Internets

Sveiki, jau decembra vidū uzzināju, ka būs muitas nodoklis tieši saistīts ar e-bay, bet tagad lasot, nevaru saprast. Lieta ir tada, ka parsvarā raksta, ka tas nodoklis ir jāmaskā tikai tad, kad cena pārsniedz 40 Eiro vai 150Eiro un tad...

Pirms 13 gadiem  


Win7 problēma

Datori un internets » Cits

Sveiki, Nesen uzliku Win7, no sākuma viss bija okay, bet tad sāka rādīties tādi brīnumi -->http://www.bildites.lv/images/kk6n84lwt4j9n94cz1wr.jpg Viņi tikai parādās, kad uzlieku kādu video, vai filmu uz full screen. Lai no viniem tiktu vala, janomaina izskirtspeeja, tad uz kadu laiku nebus...

Pirms 13 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.