Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

192

Reputācija

 

R. B.

Reģistrēts pirms 13 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 10 gadiem

 

Atrašanās vieta: LV

 

Risinu lēti un ātri datorproblēmas!
robcixx01@inbox.lv
skype roberts9868

R. B.

+192

 

Sveiki! Jautājums vienkārš - kur no pirkt izdevīgi un lēti jaunu motorollera akumulatoru? Jautāju, jo Rīgā dzīvoju neilgi..

Auto un transports » Cits

Sveiki! Jautājums vienkārš - kur no pirkt izdevīgi un lēti jaunu motorollera akumulatoru? Jautāju, jo Rīgā dzīvoju neilgi.. Esošais ir 12V un šķiet, ka 6 ampēri.

Pirms 11 gadiem  


R. B.

+192

 

BMW e36 mainīgie motora apgriezieni

Auto un transports » BMW

ir auto BMW e36 318i benzīns/gāze. Braucot ar gāzi auto ripo vnk lieliski :) bet parslēdzoties uz benzīnu motora apgriezieni nepārtraukti lēkā, tad mazāk tad atkal normāli, tad atkal mazāk... braucot nekas tāds nav, bet tiklīdz atlaiž gāzes pedāli tā...

Pirms 13 gadiem  


R. B.

+192

 

CSDD tehniskā apskate

Auto un transports » Cits

Ir jautājums. Automašīnai tuvākajās dienās beigsies apskate, bet uz doto brīdi finansiālais stāvoklis neļauj iziet apskati.. :/ vai kaut kas būtiski mainīsies, ja TA iziešu, piem, mēnesi vēlāk.. cerams tač nebūs nekādi sodi, vai papildus izdevumi??

Pirms 13 gadiem  


R. B.

+192

 

Tehniskas apskates izmaksas!?

Auto un transports » Mitsubishi

Ir auto, kuram tuvakaja laika it jaiziet apskate, tik nezinu, cik shis pasakums man izmaksas! Tatad interese izmaksas gan Pamatparbaudei + celja nodoklim ! AUTU: MITSUBISHI GALANT; 1.8L (126Zs) BENZINS; 1995.GADS.

Pirms 13 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.