Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

54

Reputācija

 

Kristiana

Reģistrēts pirms 13 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 11 gadiem

 

 

Kristiana

+54

 

Interneta zagļi!

Politika un valdība » Tiesībaizsardzība un policija

Labvakar! Ir liela problēma, ieliku sludinājumu, ka pārdodu telefonu, pieteicās pircējs un sola man 500.00 eiro, nu ok es piekritu. Aizsūtīju visu ko viņam vajag utt, telefons izsūtīts un nauda joprojām nav, pamats ir tāds, ka 500 eiro ir maza...

Pirms 11 gadiem  


Kristiana

+54

 

Kāda ir interneta parole bērnu klīniskajā slimnīcā? :D

Datori un internets » Internets

Gribēju zinaat, kāda ir interneta parole iekš bērnu klīniskās slimniīcas, 4. nodaļā? Atceros, ka bija jāņem ''lapsa'' internets, bet neatceros paroli,varbūt kāds zin?

Pirms 13 gadiem  


Kristiana

+54

 

Labdien. Gribēju pajautāt, kur man ir jāveršas, lai ziņotu, ka manas bildes publicē internetā bez manas ziņas, un pie tam svešš cilvēks?

Datori un internets » Drošība

Ir tāda problēma, ka cilvēks publicējis manas bildes, bez manas atļaujas (skaitās, ka autortiesības pārkāptas) un pie tam portālā, bez manas ziņas un negrasās dzēst laukā. kam man īsti jāziņo,policijai?

Pirms 13 gadiem  


Kristiana

+54

 

IPHONE 3g

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Man iphone 3g nokrita uz asvalta,rezultātā negāja touch screen,bet rādījās ka zvana man,tik pacelt nevarēju. -Sanāk ka touch screen beigts,vane? Pasūtīju to un itkā centos nomainīt,likāks ka visu izdarīju pareizi ,bet slēdzot iekšā,kkā uzspiedu un ekrānu (pat ne stipri) un palika pirksta...

Pirms 13 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.