Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

16

Reputācija

 

Viktors

Reģistrēts pirms 12 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

 

Viktors

+16

 

Saulriets.

Ģimene un attiecības » Randiņš

Sveicināti! Vēlos ar cilvēku aiziet līdz jūrai, pavērot saulrietu. Gribēju jautāt, kur būtu labāka vieta tādam pasākumam, par cik Rīgas jūras līča krastus nepārzinu. Iepriekš pateicos visiem, kas atsaucās.

Pirms 12 gadiem  


Viktors

+16

 

Randiņš.

Ģimene un attiecības » Randiņš

Sveicināti. Vēlos lūgt Jūsu padomu. Neesu bieži vedis meitenes randiņos, tāpēc ... Kur lai aizved meiteni 2. randiņā? Negribētos ne uz kino, ne uz teatri vai ko līdzīgu... Jo sanāk savu iso laiku, ko var atvēlēt uz tikšanos, nosēdēt bez kādas...

Pirms 12 gadiem  


Viktors

+16

 

RTU buvnieciba.

Izglītība » Augstākā izglītība

Sveicināti. Grībēju lūgt Jūsu palīdzību. Vēlos iestāties RTU buvniecības fakultātē. Kādi ir uzņemšanas kritēriji. Centralizētie, vidusskolas atzīmes, iestājeksāmeni? Vai ir sarežģīti tik budžeta vietās? Kādi ir nepieciešami rezultāti, lai tiktu budžetā? Un pēdējais jautājums... Patreiz strādāju un darbu pamest nevisai grībētos, ja pastāv iespēja...

Pirms 12 gadiem  


Viktors

+16

 

Vasaras raibumi.

Veselība » Cits

Sveicināti! Velos lūgt padomu, kā cīnīties ar vasaras raibumiem. Tuvojas vasara, tie kļūs izteiktāki, ko negribētos. Vai ir kāds kas ir cīnījies ar tiem un pieveicis tos pilnīgi vai daļēji? Iepriekš pateicos.

Pirms 12 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.