Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

52

Reputācija

 

Uldis Prieditis

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 11 gadiem

 

 

kā uzlikt Windows vista latviešu valodu?

Datori un internets » Cits

kā var uzlikt valodu visam kompim? man ir krievu valoda kompim. klavieratūrai nav problēmu , bet tieši visam pārējam. sākot ar visu startu un visu pārējo. var kāds palīdzēt ar informāciju?

Pirms 12 gadiem  



varbūt kāds atceras?

Izklaide un mūzika » Mūzika

bija tāds video ar dziesmu , kur dziedāja-tavs kapots tik maigs kā metāls svaigs, es iekāpju tevī iekšā? .Vrb kāds atceras kā sauc to dziesmu?

Pirms 13 gadiem  


Kā aktivizēt Dc++ uz Windows 7 ???

Datori un internets » Internets

man ir probleemas ar ugunsmuuri. vismaz man ta teica, ka tur ari ir tie porti UDP un TCP. nemaaku to dabuut gatavu. nu pati problema sakas ar to, ka es neko nevaru samekleet. un vajadzigs active connection DC++. vrb kaads...

Pirms 14 gadiem  



kā iegūt traktorista tiesības?

Auto un transports » Cits

Sveiki. man ir 16 gadi un es vēlos iegūt traktorista tiesības. kur man ir jāgriežas un kādus dokomentus man vajadzētu? gribētu zināt cik tas izmaksātu? vēlme ir iegūt valmieras novadā. palies jau iepriekš! :)

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.