Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dienas jautājums

Play veikals

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Ka var uztaisit nokia asha 503 kontu,lai tiktu play veikala?taisot nokia pasta kontu neviens lietotajvards kadu vien rakstitu neder.vai kad ieraksta inboxa adresi ar paroli visu laiku rada ka registre kontu.nogaidiju diennakti un nekas cits neradijas,ka vien ka registre kontu.nacas...

Pirms 9 gadiem  


Jānis

+5369

 

Windows 10 kā tikt pie Vadības paneļa-Control panel?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Kā windows 10 tikt pie vadības paneļa - contol panel un vai viņš vēl ir kā vecajās OS?Vajag atinstallēt programmu bet nevaru atrast , līdz šim lietoju windows 7))

Pirms 9 gadiem  



varbūt kāds var ieteikt vietu ventspilī, liepājā, vai klaipēdā kur var pasēdēt ar draugiem, iedzert, patusēt, kādu klubiņu vai bāru

Ceļošana » Latvija

14,15,16 augustā taisamies braukt atpūsties kkur, bet īsti nezinām labas vietas kur var sēdēt kaut visu nakti, iedzert, kādu klubu apmeklēt un tamlīdzīgi. varbūt kāds var ieteikt dotajās pilsētās labas vietas kuras varētu apmeklēt, nebūtu slikti, ja arī nedaudz aprakstītu...

Pirms 9 gadiem  




ka apvienot un kur verstie lai apvienotu visus atros kreditus viena kredita maksajuma.

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

esmu lielas auzas jo ir panemti visi atrie krediti un nu nespeju tikt gala ar vinjiem visiem ka un kur versties lai apvienotu visus kreditus viena menesa maksajuma.

Pirms 9 gadiem  


Ko iesākt?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Lieta tāda ka aizmirsu savam sony xperia j (st26i) drošības kodu lai atbloķētu ekrānu un nav naudas lai ietu uz servisiem. Vai ir kāds ātrs veids kā atbloķēt? Kautvai atjaunot uzstādījumus vai ko citu. Steidzīgi vajag atbloķēt jo tur palika svarīgas...

Pirms 9 gadiem  



asinsanalīzes

Veselība » Sievietes veselība

Var kāds izskaidrot asinsanalīzes? Eritrocīti 4.16 Hemoglobīns 10.0 Hematokrīts 34.4 MCV erit.VID.tilp.82.7 MCH VID.Hr.saturs.er 24.0 Mch VID hr konc er 29.1 RDW. Erit. 17.4 Leikocīti 8.72 Trombocīti 279 MPV tromb.VID.tilp.13.0 PCT 0.36 PDW 16.2 Neitrofili 6.35 Eozinofili 0.04 Bazofili 0.05 Limfocīti1.75 Monocīti 0.57

Pirms 9 gadiem  


Kārlis Gributs

+144

 

mājaslapa google pirmajā lapā

Datori un internets » Internets

Sveiki. Kas ir tas kas mājaslapu paceļ google meklētājā prirmajā vietā vai nu vismaz pirmajā trīniekā. Kas sniedz šos pakalpojumus Latvijā ? Vai tas ir dārgi ?

Pirms 9 gadiem  






Audi A6 2010. gads, MMI sistēma nelasa SD karšu lasītāju, neslēdz Bluetooth un navigāciju. Strādā tikai radio. Varbūt kādam ir bijis?

Auto un transports » Audi

Šodien pats kustības laikā atslēdzās, restartējās, kopš tā laika neslēdzas, tikai radio.

Pirms 9 gadiem  



Armands

0

 

Lūgums ieteikt kādu interesantu un jauku vietu, kur kāzu dienā jaunajam pārim doties izbraukuma ietvaros?

Ģimene un attiecības » Kāzas

Lūgums ieteikt kādu interesantu un jauku vietu, kur kāzu dienā jaunajam pārim doties izbraukuma ietvaros? Plānotais maršruts Jaunpils -Tukums - Engure - Jaunpils. Var būt arī nelielas novirzes no maršruta.

Pirms 9 gadiem  



Par DELTU- šodien braucu, it kā viss normāli, pēkši noslāpst un liekot pirmajā vai otrajā ātrumā rats vienkārši kā ieklemē-bremzējas.

Auto un transports » Motocikli

Par DELTU- šodien braucu, it kā viss normāli, pēkši noslāpst un liekot pirmajā vai otrajā ātrumā rats vienkārši kā ieklemē-bremzējas. Vecā delta, ātrumi ar roku. Kas varētu bút par vainu?

Pirms 9 gadiem  



Vajag palīdzibu.

Auto un transports » Cits

Vai kāds var palīdzēt ar padomu jeb ieteikumu, kur varētu dabūt jeb nopirkt traktora CASE IH jx95 elektroshēmu. Varbūt kādam mājās mētājas. Ja nav grūti lūgums rakstīt uz manu e-pastu: dbrants@inbox.lv

Pirms 9 gadiem  


video iekš youtube

Izklaide un mūzika » Cits

ieliku youtube vienu video. itkā no sava konta visu redzu un viss darbojas, taču gribēju publicēt to video, un vnk neiet. arī kad no sava profila izgāju youtubee, pectam atveert nevaru un ari pec nosaukuma neatrod. kapeec taa?

Pirms 9 gadiem  


Es vēlos pārdot tautas tērpu, kāds nezin, kur es varētu to pārdot?

Hobiji » Cits

Es gribu pārdot pāris reizes vilktu tautas tērpu un gribētu zināt kur to es varètu pārdot!

Pirms 9 gadiem  


Kurš koks ir pirmais kam sāk krāsoties lapas?

Vide » Cits

Tieši rudens gadalaikā..

Pirms 9 gadiem  

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.

 

Jaunpienācēji