Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1823 skatījumi

Videokarte parkarst

Datori un internets » Drošība

video karte kautkada Q 8300 ar ventelatoru kurs negriezas kauta pirkstus nevar piedurt klat instelejot sistemu met erorus tipa tupinat vai partraukt instelesanu

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

A. L.

+7446

 
tā nav videokarte, ko nosauci, bet gan Processors. Ja tam dzesēšana ir nomirusi, tad ar steigu jāmeklē cits vietā, vai jāmēģina atdzīvināt tas pats, jo citādi tas var beigties ar nosvilušu procesoru.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Valdis P.

+2589

 
Spēles gan nedzenā, ja ventilators videokartei nestrādā, normālā režīmā radiatoram jābūt siltam. Manējai tas pastāvīgi griežas, pat ja monitors 'snauž'. Nevajadzētu veikt eksperimentus, kamēr garantija nav iztecējusi, lai pārdevējam nerastos aizdomas par patvaļīgu iejaukšanos. Meklē papīrus, lai veic remontu par saviem līdzekļiem.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Un ja garantija pāri, meklē atbilstošu ventilatoru, ko vietā uzlikt, vai iespējams ieķērušies nemērā'putekļi un var iztīrīt. Katrā ziņā ņem nost to ventilatoru (parasti var noņemt), iztīri, pārbaudi, ja negriežas, ņem līdzi uz veikalu un saki ka tev vajag šitādu.

pirms 14 gadiem  

Māris Matisons, pirms 14 gadiem :

puteklu nav ne smakas procesiora bija bet video nekad laikam nav stradajis garntija vel ir

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.