Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1459 skatījumi

Kā no šejienes var izdzēsties? :D

Datori un internets » Drošība

Nu, ja teiksim, es vairs negribu, lai mans profils šeit rādās, vēl jo mazāk, lai tas rādās googlā, kad ieraksta manu vārdu?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Margeviča

+675

 
Tadā gadījumā tev jāmaina vārds un uzvārds un tā paplašinājums. Vai nu jārāksta administrātoram, lai veic tīrīšanu datu bibliotēkā. Citas iespējas vairs neredzu !

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Šis ir publisks forums un no tā nav iespējams dzēst nedz savu jautājumu, nedz sniegtās atbildes, jo visi jautājumi un sniegtās atbildes ir domātas sabiedrības lietošanai, lai ievadot google savu jautājumu, nākotnē varētu atrast vairākas atbildes un izdarīt savus secinājumus un izvēli par labu vienam vai citam risinājumam. Ja vēlies saņemt profesionālu atbildi uz kādu sev interesējušu jautājumu anonīmi, tad ir jāvēršas pie šīs nozares speciālista un par šādu atbildi ir jāmaksā!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.