Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars A.

+1304

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 916 skatījumi

TrueCrypt: Lūdzu izsakiet viedokļus par šo šifrēšanas programmu. Kādi pozitīvi/negatīvi gadījumi ar to ir bijuši Jūsu praksē un pieredzē?

Datori un internets » Drošība

Tātad, aptauja priekš tiem cilvēkiem, kas izmanto šifrēšanas programmu "TrueCrypt" savā ikdienā, lai uz datora/datu nesējiem šifrētu svarīgu informāciju. Kāda ir Jūsu pozitīvā/negatīvā pieredze izmantojot šo programmu? Vai ir bijuši kādi zīmīgi gadījumi, kad šī programma Jums ir palīdzējusi, vai tieši otrādāk - likusi Jums vilties? Atbildot uz jautājumiem, lūgums norādīt veidu, kā izmantojat šo programmu (piem. virtuālie disku attēli, pilna sistēmas diska šifrēšana, slēptie sējumi, pilna datu nesēja šifrēšana u.t.t.)

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sorry,ka iejaucos netēmā,bet es pirms dažām dienām uzdevu jautājumu par Pavilion mātesplati un tā mēs sarunu arī nepabeidzām.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.