Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Raitis Miksons

+820

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1984 skatījumi

JELGAVA IR KAS LABO DATORUS LAPTOPUS,NE VISAI DARGI?ATSAUCIETIES?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

INSTELESANA ,DRAIVERI UN CITAS KIBELES!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

. ..

-909

 
Nu man ar daži tādi vīrusu vilcēji pagadās, savelk sūdus un tad brīnās. Taču tad otrreiz sainstalēju un salieku pareizos permissionus un iet kādu gadu vai divus. Palīdz arī paskaidrot ka katrs reinstals maksā 10Ls un citur vispār par nemākulīgu reinstalu plēš 20Ls. Tad cilvēks parēķina ka tas ir dārgi un attopas ka nevar internetā spiest uz visiem sūdiem pēc kārtas.
Pa seju sadot nelīdzēs tiem 20Ls un 30Ls "specialistiem", bet ja parastie datortupi varētu nedaudz vairāk savā starpā sarunāties tad jau būtu līdzēts. Un vēlams nedaudz objektīvi nevis stāstīt ka Windows 7 viņam par nieka 30Ls uzlika "kruts specialists".

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Līga Bērziņa

+4648

 
Nu tas ir pēc cik ilga laika atkal neiet?

pirms 14 gadiem  

Raitis Miksons, pirms 14 gadiem :

TEIKSIM PEC NEDELAS,NU KRUMU MEISTARI!IR PAT PA SEJU SADOTS.BET KO PADARISI TADI LAIKI.AGRAK VISI BIJA CELTNIEKI TAGAD DATORSPECIALISTI!

Līga Bērziņa, pirms 14 gadiem :

Pilnīgi piekrītu Mārim.. Pats sajāj datoru, nemāk izslēgt Caps Lock, problēmas risina ar kulakiem, pats jau izvēlējies tos meistarus.. kāds klients, tādi meistari..

Raitis Miksons, pirms 14 gadiem :

par to jasanu gan labi,ir gimene ari berni kas loti daudz ko sastrada,es ceru ka saproti!nenoskaidrojot apstaklus apvainot viegli!nu nekas!

Līga Bērziņa, pirms 14 gadiem :

Nu, bet pašam izvēlēties meistaru un gāzt pa seju :D :D :D Mans draugs ir datorspeciālists un redzu pietiekami daudz... Ir cilvēki, kas nāk katru mēnesi, jo viņiem vnk ir talants kko nokārt, bet vismaz nevaino meistaru... Ja Tev meistars atdod rokās ejošu datoru un tikai pēc nedēļas atkal viss aiziet vecajās sliedēs, tā nemaz nav meistaru vaina, bet gan datora vai lietotāja.... Vienkārši riebjas, ja vaino visus citus tikai ne sevi. Un "pa lēto" nekad pie laba gala nenoved... Sorrī

Raitis Miksons, pirms 14 gadiem :

nu par to meistaru tev taisniba,pats jau vainigs vien esmu.es ticu ka tavs draugs ir teicams specialists.bet zini kadi laiki,pilna pasaule blezu un es iekritu uz letumu!un esmu loti miermiligs cilveks,bet tad mers bija pilns.

Līga Bērziņa, pirms 14 gadiem :

Prieks dzirdēt, ka neesi kauslis :) Starp citu ieteikums Jelgava nav tālu no Rīgas, labākais būtu iedot normālam datorspeciālistam, lai šis uzliek uz testiem un pasaka, kas vainas, pats liekot virsū vēl kkādas instalācijas visu var padarīt vēl sliktāk. :) Tas tāpat kā mašīnai- diagnostika un pēc tam var visu salabot un sakārtot :) Vari Rīgā ieteikt vienu vīrieti, Jelgavā nezinu nevienu.

Raitis Miksons, pirms 14 gadiem :

nu iesaki,vismaz telefonu numuru atsuti!paldies ieprieks jau!sakuma tu tada barga likies!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

. ..

-909

 
Izskatās ka tur ir pašvaki ar speciem. Kas pa portjiku?
Varbūt varu iedot nokačāt 1 instalāciju kura pati uzliskies tiktāl ka varēsi palaist TeamViewer.
Ar nosacijumu ja tev nav kautkāds draņķīgs GSM internets.

pirms 14 gadiem  

Raitis Miksons, pirms 14 gadiem :

ACER ASPIRE 5715Z,WINDOVS XP.INTERNETS LATTELEKOM.ITKA IR TIE SPECI KA BIEZS BET ,NEJEDZ NE VELNA UN NAUDU NOPLES,PEC LAIKA DATORS ATKAL NEIET!JA VARI IZSPALIDZI!LIELAKA PROBLEMA AR DRAIVERIEM.DAUDZAM PAZINAM.

Māris Raugulis, pirms 14 gadiem :

99,99% paša vaina - meklējot "NE VISAI DARGI?" tikai to tad arī saņemsi. Nemklē vislētāko pa krūmiem, bet aiznes uz servisu - arī Jelgavā firmu ir pietiekami.

Vismaz CAPSLOCK bez meistara izslēgt māki? Interneta vidā tas tiek uzskatīts par ļoti sliktu stilu.

Raitis Miksons, pirms 14 gadiem :

mani neintrese stils,un visi nevar but baigie datora speci!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ta ta probleema :D:D:D... Iegadajies orginalo Windows, vai uzlauz 100% un talaak dari shaadi...(WIN XP) Uz ''My Computer'' ar labo peles pogu uzklikskjini, tad spied ''Manage''. Taalak atrodi sadalju ''Device Manager''. Taalak paradas pilns ar visadam stelleem. Mekle TAAS shtelles, kuram klat ir ''!'' ziime.... Taalak atver to un spied ''Update Driver''

P.s. Ja Inets iet un XP ir legaals (vai ari 100% pataisiits par taadu), tad visus Driverus tu vari apdeitot shaadi....

Varu dereet ka kkas nesanaks, bet nu man vienmer sanak... butu es majas (Jelgava) par 0.7 es tew sachiniitu :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

NDD..

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.