Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mārtiņš

+11

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1748 skatījumi

Windows 7 x32 un datora karšana dell BIOS?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Biju dzirdējis tadu faktu,vai tiešam var karst tapēc,ka win 7 bios ir veca versija,kautkā tā?
Starp citu man ir laptops ar windows 7 ultimate x32.. ta temperatura ir 50 grādi darba rezima 70-80 gradi,nedomaju ka tas ir normali .. ja nolieku uz augstas virsmas darba rezima 60-65 grādi.. (cooleris un viss parejais iztirits atrodas uz galda.. )

Varbūt,ka tiešam bios pie vainas nevarat iedot kadu linku uz Jaunako BIOS vai ko paši lietojat.. daudz ko nesaprotu no datoriem,tapēc prasu..

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Var gadīties, bet ņemot vērā, ka nenosauci savu mātes dzimšanas uzvārdu, tfutu, mātesplates modeli, tad tāda iespēja ir stipri maza. Katrā ziņā virs 70 grādiem, pie tam bez 100% procesora noslodzes nevajadzētu gan būt. Ja nu kūlers par vārgu, bet tad datora salicējs būs nogāzis ūdeņus.

pirms 14 gadiem  

Mārtiņš , pirms 14 gadiem :

acer aspire 5735 ir..

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

http://www.acer.com/worldwide/support/download.htm piedāvā BIOS versiju 1.08, ja tev mazāka, var jau mēģināt pārlikt, bet bez speciālista klātbūtnes neiesaku eksperimentēt, vari palikt pavisam bez datora. Papriekšu no turienes var uzlikt chipset draiveri, bet cerība maza, ka palīdzēs. Esi mēģinājis kādu LiveCD palaist kādu brīdi, arī karst?

Mārtiņš , pirms 14 gadiem :

Ja biju nesenit palaidis,bet karst nez nepateikshu... aa jaa intresanti tas,ka tiko iesledzot datoru rada jau hdd-38 temp1-45 temp2-47 core1-43 core2-45 palaizu kadu augstakas kvalitates filmu uzreiz 10 sekunzu laika uzcepjas uz 60 gradiem...

Mārtiņš , pirms 14 gadiem :

http://www.bildites.lv/images/t1vv9pwwr5r4nw3vhv1.jpg tads man bios rada ka BAD daudz ko nesaprotu no BIOSa

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Bad viņš rāda tikai tāpēc, ka grib, lai tu nopērc viņu programmu, kura tev uzlks jaunu BIOSa programmu. Pirmkārt, to var izdarīt arī pats, otrkārt BIOSu nevajag pāršūt, ja nav problēmas - if it's not broke, dont fix it. Tātad ne obligāti bad ir slikti. Es pāršūtu BIOSu, bet tev iesaku to darīt tikai zinātāja klātbūtnē, jo, ja tā procesa laikā kaut kas noiet greizi, var palikt bez datora - nelīdzēs ne diski, ne disketes, tikai speciālists ar lodāmuru un mikroshēmu programmatoru, kurš pie tam der.

Mārtiņš , pirms 14 gadiem :

to zinu.. ganjau atklašu kapec uzreiz iesledzot kautko,kas ed resursus uzkarst momenta uz 65 un kad izsledz atkrit atpakal uz 50 iznemot ja darbojies vairak ka 1h +- un no tas vietas kur iesuc gaisu jabut karstam?? tur kur ir tas alumija vai ka dzezls ar rievām..

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Margeviča

+675

 
Vērsieties pie kvalificētiem datorspeciālistiem, ja nevēlaties lai datoram GPU čips iziet no ierindas

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.