Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1812 skatījumi

Garmin nuvi 250W GPS iekārta.

Datori un internets » Programmnodrošinājums

sveicināti.Man jautājums sakarā ar Garmin nuvi 250w GPS.Problēmas man ir šādas:Es vēlējos tajā ielikt Krievijas karti taču rāda,ka pašam ar sevi iekārtai ir maza atmiņa,tāpēc ieliku atmiņas karti 2GB.Pieslēdzot GPS pie PC tas neuzrāda,ka Garmin būtu papielinājusies atmiņa pat ar to atmiņas karti papildus.Vai vajag kādu īpašu atmiņas karti?
Kā lai to lejupielādēto Krievijas karti,uzliek uz atmiņas kartes tā,lai GPS atpazītu?
Būtu pateicīgas par jebkādu info ;)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tavs Viszinis

+101

 
Jāvēršas pie profesionāļiem -www.GPScentrs.lv

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja ir uzlikti pareizie usb draiveri (Garmin), tad pieslēdzot Garminu ar atmiņas karti datoram, vajadzētu parādīties diviem removable diskiem. Tas vispirms jāpanāk. Nākošais - kartes fails gmapsupp.img jāliek atmiņas kartes direktorijā "Garmin". Turpat arī jāatrodas failam gmapsupp.unl ar kartes unlock kodu, kas ir piesaistīts atmiņas kartes sērijas numuram. Atmiņas kartes sērijas numuru var uzzināt ieejot Garmin servisa režīmā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Neko daudz par GPS iekārtām nezinu, bet speciālu karti noteikti nevajag.

Pasērčoju tikko Googli un vienam bija līdzīga problēma uz Apple Mac - arī neatpazina atmiņas karti. Čalis to pašu pamēģināja izdarīt uz PC un viss izdevās. Tā kā - ja gadījumā lieto Mac, pamēģini uz parastā datora.

Bet vairs neko, diemžēl, nemācēšu pateikt.

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Ā, nu vēl, ja tas vēl nav izdarīts, tad, protams, būtu labi notestēt to karti kādā fotoaparātā vai karšu lasītājā pie datora, lai pārliecinātos, ka viņa vispār iet.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Rihard, tur nav tik vienkārši. Kartes atmiņas kartē ieliekot, tās tiek kodētas un piesaistītas tam noteiktajam GPS uztvērējam. Tās nevar pēc tam ielikt citā tādā pašā modelī. Attiecīgi, ar ielikšanu sākas visas problēmas, jo tās nav vajadzīgajā veidā kodētas, tieši šim aparātam.

Tas ir viens no iemesliem, kāpēc nelietoju specifisku ražotāju GPS kartes, bet brīvo programmatūru un pats sagatavoju kartes no www.osm.org datubāzes.

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Nu jā, es tik tādus vispārīgus ieteikumus iedevu. :) Kā jau minēju - no GPS ierīcēm nesaprotu faktiski neko.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.