Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

koksnis elza

+446

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1730 skatījumi

Programma, kas palīdz ievadīt datus????

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Labdien. Vēlos uzzināt vai ir tāda programma, kas nolasa ieskenēto (tikai attiecīgu informāciju) un uzreiz to noskenēto ieraksta attiecīgajos laukos citā programmā?
Lai labāk Jūs saprastu paskaidrošu kam man tas vajadzīgs – tātad man ir lapa/ anketa, kurā ir visādi jautājumi utt. Un uz šiem jautājumiem atbildes raksta skaitļu formā (visas atbildes ir skaitļu formā, jo ir šifrētas ar burtiem un skaitļiem lai programma atpazītu), piemēram (jautājums: Jūsu specialitāte, atbilde: A55) nu, lūk un es gribētu lai skenējot datorā ieskenējas nevis viss bet tikai šīs atbildes kas ir ar skaitļiem un pēc tam kaut kā uzreiz (auto fill) uz to programmu kur man viņas jāapkopo. Lai nav katra anketa jāparaksta, bet lai ieskenē un viss saiet uz attiecīgo programmu. Nu tā ceru, ka kaut kā mācēju pastāstīt ko man īsti vajag, vārdu sakot kaut kādu mistisku starpprogrammu starp skeneri , datoru un programmu, kurā apkopoju datus!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mehs

+4218

 
Nebūs tāda programma, ja vien uz pasūtījumu to kāds neuztaisīs. Mans variants ņemt ABBYY_FineReader_10 - tā atpazīs tekstu. Būs starplogi priekš teksta koriģēšanas, tur norādīsi nepieciešamo lapas reģionu, kurā atradīsies vajadzīgā informācija. Lieko būs jānodzēš un rezultātu eksportē pa taisno exelī, tajā sakārtosies tabulas laukos. Iespējams, ka to var automatizēt. Ja daudz anketas, tad Photoshopā ar Auto/Batch var apstrādāt skenētos materiālus - lieko nodzēst un izveidot kopiju. To darbības secību ieraksta Atstions. Tā var apstrādāt automātiski visu mapē saturošu informāciju. Tad paliek ar ABBYY_FineReader_10 apstrādāt visas skenētos materiālus, paliks tikai vajadzīgā informācija un eksportējam. Vēl ir AutoClick - tā programma atkārto peles klikšķus. Daudzi antivīrusi to neatbalsta, tāpēc ir jānorāda atļauja antivīrusam. Pie vienādām darbībām var palaist peles klikotāju un beigās var iztikt bez speciālām superīpatnējām programmām. Cerams, ka kaut ko izdosies sakombinēt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

adolfs

+6756

 
par starpprogrammu, kas skanētu tikai skaitļus - izklausas samērā nereāli;
ir programma, kura ieskanēto materiālu pārvērš rediģējamā tekstā, tabulā - kādreiz sen lietoju un, ja nemaldos, saucas ABBY Finereader, bij teicama;

pirms 13 gadiem  

adolfs, pirms 13 gadiem :

par nosaukumu neesmu īsti drošs - tas bij tik sen

adolfs, pirms 13 gadiem :

http://finereader.abbyy.com/professional
šķiet, ka jaunāka versija ir ar iespējām, kas derētu arī Taviem mērķiem

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

ir gan taadas programmas un teikssu taa, tagad ir viss. pats ar taa lietosanu neesmu saskaaries un nosaukumu uzreiz nepateikssu, es ikdienaa eju cauri 100 daznedazaadu prograamu un drossi zinu ka tavai vajadziibai ir. ja man vajadzeetu tad paaris dienaas atrastu.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.