Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1678 skatījumi

Bilžu fona noņemšanas softs??!!

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Ar kādu freeware softu var automātiskā režīmā bildēs izdzēst vientoņa fonu. Tobiš ātri un automātiski sagatavot bildes interneta veikalam. Bildes tiek speciāļi fočētas uz viendabīga, vientoņa fona. Lielajās foto progās baigā ņemšanās ap katru bildi. Zinu ka pastāv automatizēti, mazi softiņi šādai vajadzībai. Lūdzu iesakiet kādu. Paldies!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
Čakarē vien pa vienai. Ar GIMP. Vai arī Picture Cutout Guide - программа для отделения объектов от фона и проведения фотомонтажа. Отделяет объекты от произвольного фона и переносит их на другие фотографии. Позволяет применить эффекты к фону - заливка с выбором цвета, затенение и размытие с выбором интенсивности. Программа реализована как самостоятельное приложение и как плагин к различным графическим редакторам http://depositfiles.com/ru/files/33t2514bf Reg serijņiks iekšā

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ar vārdu «automatizēti» es saprotu to, ka tu vēlies, lai daudz bildēm automātiski uzreiz noņemas tas fons.

Bezmaksas programmu es nevienu nezinu, kas tā mācētu darīt, bet iespējams, ka The Gimp māk.

Fotošopā (tas gan nav bezmaksas) to noteikti var izdarīt. Noņem vienai bildei fonu un tālāk ar «Actions» viņš automātiski noņems visām pārējām.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.