Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

unknown (Google)

+1407

 
  • 2

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 4920 skatījumi

kur vareetu lejuplaadeet AUDIO anglu valodas apmacibas programmu ?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

kur var dabuut vai iedodat vismaz nosaukumu no kaads speeciigas muusdienu anglju valodas apguusanas programmas datoraa ?!! tikai veelams ne rosseta stone , jo rosseta stone nemaaca valodu, vinja maaca pareizi runaat, bet taadu kura ir vismaz maaca no krievu valodas uz anglju, taada arii buutu laba !! ir kaadas idejas attieciibaa uz so ?!!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
ar idejām pašvaki. no rus ir, kaut vai te paskaties http://www.torrentino.com/search?search=25+%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D1%80, bet no LAT kaut kā nav uztrāpīts virsū. Varbūt pat neeksistē.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

pateicos, sitais buus labs !!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Valodas apguvei no 0 līmeņa diezgan efektīvi ir Pimsleur, audio kursi. http://www.pimsleur.com/Learn-English-for-Russian-Speakers

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

cik nopratu, tad taa ir tiiri uz klausiisanos ?!! man ar taadaam ir gruuti, neesmu pacietiigs, lai klausiitos !! bet te piem. augstaak noraadiitaa ir mazliet labaaka ar to, ka vinja gan jaaklausaas, un jaarunaa ar datoru un loti daudz liimenju. bet nu pateicos !!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.