Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Juris Tučs

-9

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1538 skatījumi

Problēma! Pavisam nedaudz ņemos ar attēlu apstrādi (sarkanās acis,bildes lielums,datumi).Sūtu bildes izgatavot.

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Tai firmai bija programmiņa(bezmaksas brīvi lejuplādējama), ar kuru varēja redzēt kā bilde izskatīsies uz papīra.Pārinstalējot datoru tā tika saglabāta uz cita informācijas nesēja. Pēc datora pārinstalācijas nevaru (vai īsti neprotu) viņu uzinstalēt. Varbūt lūgt programmētāja padomu (caur google neatradu)? Vai varbūt citas programmu alternatīvas???

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Alekss

+302

 
Ir ļoti dažādas alternatīvas. Atliek tik ierakstīt internetā - bezmaksas fotogrāfiju apstrādes programmas un atradīsi to, kura tev būs piemērotākā.

Viena no populārākajām bezmaksas programmām ir "Picasa".
( http://picasa.google.com/ )

Vēl atradu šādu: http://www.photoscape.org/ps/main/index.php

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

krokijs

+18181

 
programmētājs nu gan ar to īsti nenodarbojas, ja nu vienīgi kāds kurš ir vairāk virzīts uz šo. bet ko tev rādā ka tu mēģini instalēt un kā sauc to brīnumu ?

pirms 12 gadiem  

Juris Tučs, pirms 12 gadiem :

This application haws failed to start because qtintf.dll was not found. Reinstalling the application may fix this problem. Programma saucas PhotoOnline agrāk to ieteica fotoprint.lv,kur sūtīju izgatavot bildes.Šiem tagad neesot.Programmiņa rādīja kāda bilde izskatās uz papīra.Man attēlu apstr. programm. NAV vajadzīga.

krokijs, pirms 12 gadiem :

nav saderības ar tavu OS. tā kā esi pārinstalējis windu !! noteikti windows esi citu versiju uzinstalejis ar kuru nav saderības vienkārši.

Juris Tučs, pirms 12 gadiem :

Saglabāju arhīvā. Laižu exe failu. Ja programmētājs nē - kam tad varētu lūgt teorētisko palīdzību? Par alternatīvām. Var līdzīgu programmu,kas parādītu kāda bilde būs uz fotopapīra,jo attēlu apstrādēs man daudz ko nevajag (skat. sākumu). Man ir veiksmīgi uzinstalēta Photoshop Elements (par velti deva skenerim līdz).

Juris Tučs, pirms 12 gadiem :

uzinstalēju to pašu XP

krokijs, pirms 12 gadiem :

labāk būs ja tu paņemsi un aiziesi uz off saitu un to programmu noviksi no jauna. googlē uzraksti photo online software un novelc no jauna ! kam lūgt palīdzību, nezinu ko ieteikt, šo problēmu var kāds datormeistars izskatīt, bet tev jābūt baigam veiksminiekam lai uzrautos uz tādu. jo pat datora darbnīcās kur it kā jābūt ir viszinošiem cilvēkiem, viņi ļoti daudz nezin un tikai standarta risinājumus zin kā izlabot.

krokijs, pirms 12 gadiem :

vēl , apskaties kas ir programmas ražotājs un oficiālā saitā meklē risinajumus ar instalācijas problēmām, tādai lietai ražotāja majaslapā jābūt.

Juris Tučs, pirms 12 gadiem :

Sekoju Jūsu padomam un ierakstīju google doto,bet atradu tikai attēlu apstrādes brīvprogrammas. Tāpēc jau es padomāju,ka tas varētu būt programmētāja darbs - uztaisīt kaut ko tādu,kas rāda kāda bilde būs 10x15,13x18 u.t.t. izmēros. Programmas ražotājs droši vien fotoprint.lv,jo atverot programmas vienu no datnēm uzraksts vēsta,ka būšot jāiereģistrējas sistēmā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.