Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Armands Liepa

+82

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1702 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Programmas legālas nekļūs, bet instalēt un lietot, protams, var.

pirms 11 gadiem  

Armands Liepa, pirms 11 gadiem :

Tad jautajuma precizesanai- uz darba datora man ir tikai licencetas programmas. Uz privata- papildus programmas, kuras man nepieciesamas privatam vajadzibam. Tad nu jautajuma butiba ir- uzlieku savas programmas uz areja cieta diska, piesledzu un lietoju..... Un privatais dators ka tads vairs nav vajadzigs...

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

-Ja darbā ierodas pārbaude, tā pārbaudīs visus datorus arī līdzi paņemtos - privātos.
-Lielu daļu programmu, izņemot speciāli pielāgotas"portable" versijas, nevar uzinstalēt tā, lai programma atrastos tikai uz ārējā diska, pārbaudot datoru varēs fiksēt, ka programma ir uzinstalēta.

Oto , pirms 11 gadiem :

beigsies ar to, ka datoru paņems uz ekspertīzi un to labi ja saņemsi pēc 2gadiem atpakaļ. Pārbaude jau nav tik stulbi, ka nepamanīs, ka faili vēl nesen rediģēti, bet programma uzinstalētā tiek meklēta uz cita diska.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

dakteris.eu

+2820

 
Uzinstalēt var. Atraujot nost no portatīvā, lielākā daļa tomēr ies. Ja neiet, varbūt nāksies pārkopēt kādu *.dll failu no portatīvā uz darba datoru. Protams, uz darba datora paliks pēdas, ka tu esi lietojis tās programmas (piemēram, reģistrā).

Otrs variants. Tu vari uzmeistarot pilnībā ejošu un pilnībā neatkarīgu Windows 7 (vai 8, vai XP, ja labi grib) ar visu Pagefile uz ārējā cietā diska. Pēc tam sarakstīt arī visas programmas ar garantiju, ka ies, jo programmas atradīsies uz ārējā cietā diska un pats Windows arī. Tiesa, lai ieslēgtu to Windowu, tev vajadzēs pamainīt Boot sekvenci uz USB first. Tādējādi darba datora cietais disks netiks iesaistīts vispār un tu varēsi to kaut vai izņemt. Un, kad vēlies, vari pārslēgties atpakaļ uz darba datora OS, izslēdzot datoru un izraujot ārējo cieto no USB.

Varu tevi instruēt, kā tas izdarāms. Tas nav grūti. Instalāciju iesāk mājās, pēc tam aiznes uz darbu un pabeidz instalāciju uz darba dzelžiem.

pirms 11 gadiem  

dakteris.eu, pirms 11 gadiem :

Vari sameklēt mani Skaipā: dakteris.eu
Paskaidrošu tev interesējošas lietas. :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Jā, var. Labs koncepts ir http://portableapps.com/ tur gan nav maksas programmu.
Bet, ja tev ir darba dators, kurā tev ir tiesības palaist nelicenzētas programmas un tev ir šādi jautājumi, tātad tavā darbavietā strādā ne visai prātīgi IT speciālisti.

pirms 11 gadiem  

Armands Liepa, pirms 11 gadiem :

Mani IT specialisti pateica, ka tas nav iespejams. Dubults nepliist.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Tad jau viņi zina par ko runā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.