Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2154 skatījumi

Vai lidmašīnā var filmēt ar video kameru?

Sadzīves tehnika un elektronika » Videokameras

Vēlētos zināt vai lidmašīnā drīkst izmantot video kameru? Skatījos youtube.com video un tur filmēja itkā... visbiežāk lidoju ar Norvegian, bet dažreiz ar Airbaltic...

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
filmējis neesmu. bildējis gan gandrīz vienmēr un neviens neko nav pārmetis.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pff Gan AirBaltic Gan jebkurai citai kompanijai ar kuru esmu lidojis nav nekad bijushas nekadas pretenzijas pat tad ja izmantoju mobilo telefonu un vini to redz nekad nav aizradijushis - Gan pacelshanas gan nolaishanas laikaa un jaa paceloties un nolaizhoties Neviens apkalpes loceklis pa lidmasinu nestaigaa taka Mieriigi dod tik valaa --.!!!

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Es gan esmu redzējis, ka aizrāda. Cik ilgi jādiskutē, lai tevi noturētu par teoristu un grieztu lidmašīnu atpakaļ, gan nezinu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Katrai kompānijai sava paranoja. Airbaltic drīkst tikai, kad ir gaisā. Paceļoties un nolaižoties nedrīkst nekāda elektronika darboties.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nezinu par Norwegian, bet lielākoties lidmašīnās ir aizliegts izmantot mobilos telefonus un lidojuma laikā tie ir jāizslēdz. Tas vienmēr tiek atgādināts pirms lidojuma un tie, kas šo aizliegumu ignorē paši nevajadzīgi riskē ne tikai ar savu muļķo galvu, bet arī ar visu lidmašīnā esošo cilvēku dzīvību. Šie noteikumi tika pieņemti, lai izvairītos no mobilo tālruņu raidītais elektromagnētiskais starojums var ietekmēt lidmašīnas vadības instrumentus, kas visi lielākoties ir elektroniski un izraisīt lidmašīnas katastrofu. Nedomāju, ka viens uzņemts video ir tā vērts, lai šo video nekad nevienam neparādītu un nebūtu, kam pastāstīt par savu ceļojumu.

Fotogrāfēt un filmēt drīkst ar fotoaparātu, bet nevis ar navigācijas ierīci vai mobilo tālruni, ja lidmašīna nav īpaši pielāgota un mobilo tālruņu lietošana nav atļauta.

pirms 13 gadiem  

Pāvils Ņikitins, pirms 13 gadiem :

Es prasīju par VIDEOKAMERU! Vai arī tu vienkārši nemāki lasīt? Videokamerai nav pieslēgts internets un nekāds starotājs!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.