Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 820 skatījumi

vd sony nedarbojas ka vajg.

Sadzīves tehnika un elektronika » Videokameras

Nospiezot play apmeram 2.min darbojas normali ,bet pec tam nopikstas un uz displeja paradas uzr. c:31:23 un pec tam stop un vel kautkads tristuris. pec visu no jauna atkartoju un tas pats. nesaprotu pats kautko saspadijis. Kas tas tas ir.Paldies.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Pamēģini ar mērenu spēku uzsist pa kameras sāniem, kad notiek lentas pārtīšana - ja nepalīdz, izmēģini citu lentu vai stiep uz servisu labot mehāniku (vai, šīs konkrētās kameras gadījumā, nopērc jaunu ar SD/HDD).

23 kods ir mehānikas/galvas problēma - to izraisa sūdainas lentas vai noklājies mehānisms.

pirms 10 gadiem  

, pirms 10 gadiem :

Vispar bija tada par mehaniku,jo tas cik atceros sakas ar vienu kaseti.pats esmu visu muzu stradajis ar sakaru aparaturas remontu bet si tehnika man svesa.Man vel ir otra kamera Pansonic akitis jamaina DU14.Dzivoju redz Valmiera un mums nav kameru remonts.abiles pasam ko darit. Varbut aizvedisu bet ku isti un ko jautat.Paldies par padomu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.