Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1210 skatījumi

Vai Jūs zinat kur var nopirkt jaunu vai mazlietotu digitālo fotokameru līdz Ls15,- ar ladētāju,bateriju,USB vadu u.c. vajadzīgām funkcijām?

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

Man to vajag jo mamma nem to fotoaparātu visur līdzi, bet man uz ballītēm vai klases ekskursijām neļauj ņemt!(un man bail kad es viņas fotoaparātu saplēsīšu)Un man arī gribas pafotogrāfēties tā lai mamma neredz tās bildes ko es esmu fotogrāfējusi!!!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Simona Āboliņa

+5531

 

pirms 14 gadiem  

Marcis Seglinieks, pirms 14 gadiem :

ss.lv var tikai braakus iegaadaaties, ja cena zema jo lielaaka izredze braaki nopirkt.

Dumais Lācis, pirms 14 gadiem :

Nu gan, Mārci, auzās iebrauci. SS i stiklus fočukam esmu pircis i daudz ko citu - pagaidām brāķi nav gadījušies. Daudz vairāk brāķu gadās supermārketos. Varētu teikt tā - nepērc Rīgā - ļoti daudz brāķu tirgo.

Marcis Seglinieks, pirms 14 gadiem :

Nu jaa salidzinaaji optiku ar elektroniku, kaut optikaa ar ir drusku elektronikas komponentes, vairaak par daziem motoriniem neatradiisi.

Marcis Seglinieks, pirms 14 gadiem :

Optikaa nav kam pliist ja nu vieniigi motorinni...varbuut ss.lv var ko nopirkt leetu vai nu tas ir kaadam nozagts vai nu ar defektu, pazinnas pa pilnam ir iegraabushies. Tad jau labaak e-bay.de var pirkt paskaties uz lietotaaju atsauksmeem un peerc vismaz ir garantija ka peec pirkuma tu to paardeveeju vareesi saziimeet rokaa. Citaadi nopeerk tie kraapnieki ZZ karti un paardod savus suudus un to ZZ izmet misenee un taa tu vinnu nekad nedabuusi rokaa.

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

Mārci - nevajag pirkt kaķi maisā! Kas Tev liedz Pērkot fotoaparātu pārbaudīt vai viņš strādā? Ja pārdevējs kautko muld ka nav laika vai vel kautko - paldies, uz redzēšanos!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.