Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3603 skatījumi

Nobloķēt numuru!

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Sveiki,man ir šāds jautājums-Vai Sony Ericsson telefonam var nobloķēt numuru=ja kāds zvanās vai sūta īsziņas, vai var (uzstādijumos vai kaut kur citur) nobloķēt numuru?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

bite nepiedava melno sarakstu

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Chuckie

+217

 
var, ir tāda programma, nosaukumu gan neatceros, bet 100% tāda ir.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nē, nevar. Nevienam mobilajam tālrunim nav atsevišķu zvanu bloķēšanas funkcijas. Pastāv iespēja izvēlēties zvanu pāradresācijas funkciju, ja noteiktā laikā zvanītājam netiek atbildēts. Izvēloties neeksistējošu tālruņa numuru, uz kuru zvans tiek pāradresēts, jebkurš zvanītājs, kuram neatbildēsiet noteiktā laikā izdzirdēs to, ko mēs visi varam noklausīties, ja tālruņa numurs neeksistē - pārbaudiet numuru vēlreiz, tālruņa numurs uz kuru jūs piezvanījāt neeksistē.

pirms 14 gadiem  

JanKa, pirms 14 gadiem :

Kā nu nē, pat manam 5 gadīgajam samsungam ir "noraidīto saraksts" nerunājot par modernajiem smartfoņiem. Tāpat operatori piedāvā melnos sarakstus.

JanKa, pirms 14 gadiem :

Ir, protams, kaudze telefonu kuriem nevar, bet apgalvot, nē nevar, nezinot telefona modeli nebūt korekti.

Laura♥ ♥Nebija, pirms 14 gadiem :

Paldies, par informāciju.
Bet varbūt ja var un ja kāds zina var man paskaidrot :)

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Varēt jau var, bet visi iepriekšējie komentētāji nelasot jautājumu steidzās dot pilnīgi nevajadzīgas un nelietojamas atbildes. Laura skaidri un gaiši ir uzrakstījusi, ka viņai ir Sony Ericsson modelis un šim telefonam tādas iespējas nav, tāpat arī neviens operators nevienu numuru nekad nebloķēs, jo par saņemtajiem zvaniem tiek iekasēta nauda! POrotams, ka jaunākajiem modeļiem un advancētākajiem telefoniem ir speciālas programmas, kuras var instalēt telefonā un veidot savus melnos sarakstus!

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tā kā Laura diez vai iegādāsies jaunu smart phone viena zvana dēļ un diez vai gribēs mainīt numuru, tad atliek manis piedāvātais variants. Protams, visefektīvākais ir uz šādu zvanu no viena numura atbildēt un pateikt, lai vairāk nezvana. Diezgan iedarbīgi ir arī pabrīdināt, ka vērsīsies policijā ar iesniegumu pret konkrētu personu par miera traucēšanu un huligānismu. Parasti ar brīdinājumu pietiek, ja nepietiek tad vienmēr pastāv iespēja iesniegumu uzrakstīt un ar šo personu sazināsies policija.

Ronalds Skrastiņš, pirms 14 gadiem :

Janka jau pateica. Aivis: operatori piedava melnos sarakstus. Aizej pie operatora. Pasaka ka nevelas nekadus zvanus un sms no si numura un turpmak lidz manim neatnaks nekada zina. Pa celam tiks blokets.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.