Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1505 skatījumi

vai var salabot nokia n95 pec programaturas kad telefons uzkaraas?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

instaleju caur datoru sawai n95 nokiai programaturu(atjauninajumu), tad telefons uzkaaras,pec kada jaika restartejas , bet neiesledzas lidz galam , tikai tgd veel rada uzraxtu ''NOKIA'' tad kad sledzu ieksa un gaismas ari nedeg,var vispar salabot caur datoru , vai arii uz servisu javed, un cik servisa varetu izmaksat remonts?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agrāk bija citas sistēmas aparāti kam lētāki boksi un suports. Tagat 10 lati servisā un darīts. Nāc ciemos mobiserviss.lv

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Servisā arī labo "caur" datoru, tikai atšķirība tāda, ka tava "caur" datoru firmvares pāršūšana izmanto pašā telefonā softu, toties servisā to pašu dara tuvāk dzelžiem, izmantojot mikroshēmas iebūvēto funkciju. Tātad, ja tev nav iespējams ar to pašu standarta izdarību vēlreiz iemest pareizo firmvari, tad jānes uz servisu.

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Kādreiz servisā ņēma piecīti, bet tagad nebrīnos, ja prasīs desmit. Vairāk gan nevar dot par pusstundas darbu - savienot, palaist un gaidīt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.