Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Angel

+1412

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2307 skatījumi

Kuru labāk izvēlēties

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Sveiki! Vēlos iegādāties telefonu, lai varētu klausīties mūziku, sērfot internetā kā arī ideāli, ja būtu GPS. Tad nu lūk, esmu nonācis pie izvēles starp Nokia X6, Sony Ericsson Xperia X10, un HTC Desire. Domāju, varbūt kāds jau lieto, kādu no šo telefonu modeļiem un var pastāstīt labās, vai sliktās īpašības, vai arī ieteikt, kuru labāk pirkt, pamatojot savas domas :) Jau iepriekš visiem liels paldies! :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Mārtiņš

+305

 
Es domāju, ka met ārā Nokiju no saraksta, jo viņu programmatūra nestāv līdzās Androidam (tas kas ir HTC un X10). Zemāk ir links ar specifikāciju salīdzinājumu starp desire un x10.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3077&idPhone2=2964

Es personīgi izvēlētos HTC. Tikai ņem vērā, ka šamējam ir pašvaka baterija..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Unknown™

+5089

 
Nesen pirku telefonu un sanāca "parakņāties" pa mobilo telefonu forumiem! Viennozīmīgi visur fano par HTC Desire,un tavus citus pieminētos nemaz neuzskata par salīdzināšanas vērtiem.Takā nebija plānots tādu summu izdot par mobilo,īpaši to neņēmu vērā...www.gsmarena.lv salīdzini tos modeļus,vēl vari paskatīties testus youtube.com

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Es arī gaidu uz Desire (pat vairākas nedēļas var gadīties gaidīt, atkarībā cik uzticams veikals). Plusi ir viss (ekrāns, ātrums, ietilpība, konfigurējamība, sensori, programmas). izņemot bateriju - pie niekošanās visu dienu pat zem 8 stundām izlādēsi. Vēl daudzi fano par viņa HTC Sense interfeisu, ir jau labs, bet vai nu tik ļoti. Nokiju tiešām var atmest, tam interfeiss (un ne tikai) ir atpalicis kādus gadus nopakaļ. Nespēj viņi saprast, ka tas ir dators. Ēriks ir drusku spēcīgāks, bet nav radio. X10 arī lēni apdeiti nāk, ilgi klienti petīcijas rakstīja, lai Froyo (Android 2.2) dabūtu. Principā vai nu Desire, vai X10, atkarībā cik naudas vari izlikt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nokia atkrīt momentā. lēno simbian ar androidu nesalīdzināt. nožēloju ka vbispār paņēmu rokā un sāku spaidīt.
x10 ir liels ekrāns un laba kamera, bet tā kamera arī ir vienīgais kas pārāks pa desire. jo ekrāns švaks. dzelži abiem vienādi (snapdragon) bet desire ar froyo uzrāda cpu 2450 skore, bet x10 ar veco os un edigo ui tikai 600. 4x lēnāks (giggle)
desire ir loti labs gps uztvērējs. pārluka 10,1 flesh ("udens pasaules" faniem patiks) par desire bateriju. padomājiet paši. 1ghz, displejs, tiešaite ar netu u.t.t. tas tak ēd :)
no siem vienuzimigi htc desire. esmu apmierināts kā zilonis :D

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.