Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tev droši vien ir mazcenas mobilais (astaina zirgakājas darbs), kurš piesaistīts tikai LMT. Ja pagājuši divi gadi kopš pirkšanas, aizej uz LMT, tev par velti atbloķēs. Ja nav pagājuši, tad skatīt Janas atbildi. Vēl gan tik veciem modeļiem iespējams var netā atbloķēšanas kodus dabūt. Piemēram: http://unlock.nokiafree.org/6020

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Klausi šo ieteikumu, pats var atbloķēt mājas apstākļos ka nemetas. ja iesi uz veikalu, par to noplēsīs naudu ... arī man visi telefoni mājas apstākļos tika atbloķēti.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Nu visus gan nevar ka nemetas, citiem vajag slēgt padārgu ietaisi klāt, citiem atkal vajag piņķerēties ar speciālām programmām vai rakstīt daudz ar roku.

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Priekš tam internetā var apskatīt, kurus modeļus var ātri atbloķēt, ievadot tikai garākas vai īsākas skaitļu un burtu kombinācijas. Tie, kuriem nevar, arī ir atbloķējami - jāsameklē tik internetā attiecīgos interneta veikalos vajadzīgo kreiso ietaisi un jāpasūta sev. Tās nav dārgas un atmaksājas - puskvartālam varēs atbloķēt visus telefonus.
Bet taisnība vien ir - jo smalkāks telefons, jo grūtāk atbloķēt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aiznes uz kādu no remontdarbnīcām lai tev pārliek telefonam programu!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.