Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

aivariš

-30

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1884 skatījumi

kā atgūt nozagto telefonu ( htc touch2) ?!

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Šodien nozaga telefonu, nobloķēju jau nummuru un rīt braucu uz policiju, bet jauns telefons un vēl kkādi 130 ls jāmaksā un gribu to atgūt. kāda ir iespēja ka dabūšu atpakaļ? kam jābūt telefonā lai vieglāk to atrastu ?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Principā jau jebkuru mobilo tālruni ir iespējams atrast, ja tas ir ieslēgts, jo katrs mobilais tālrunis reģistrējas tīklā ar unikālu kodu, kas katram tālrunim ir savs un ir zināms, ja esat tālruņa īpašnieks un Jums ir visi tālruņa dokumenti. Savukārt mūsdienu mobilo operatoru tehnoloģijas pieļauj telefona atrašanās vietas konstatēšanu un aprēķinu pēc bāzes stacijām līdz dažu desmitu metru precizitātei. Tomēr priecāties ir pāragri, jo mūsu valstī likumdošana ir nepilnīga un pēc policijas pieprasījuma dati no mobilā operatora ir jāsniedz mēneša laikā, kad tālrunis sen jau ir nomainījis virkni īpašnieku un mūsu policija darbojas pēc principa, ka visi noziedznieki agrāk vai vēlāk paši nokļūdīsies un nonāks policijas rokās, tā, ka nekādu darbību šādas zādzības gadījumā no policijas varat necerēt, ja vien tālrunis nav saistīts ar kādu smagu nozieguma izdarīšanu, nebūs nekāda pieprasījuma no operatora un vienīgā cerība ir tad, ja zagļi tiks arestēti ar visiem tālruņiem.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Eu, pamosties, izberzē acis un paskaties pa logu - mēs taču Latvijā dzīvojam, čalīt! LATVIJĀ!
Te nevar atrast pat dārgu auto zagļus un bērnu slepkavas! Tavs $ūda telefons nevienu neinteresē un pat ja kāds tiešām sāks viņu meklēt, tad tāpat visticamāk neatradīs.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.