Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1162 skatījumi

Kur meklēt speciālistu Rīgā, kurš māk izvilkt datus (kontaktus, kalendāru, failus) no Nokia 9300i un eksportēt uz MS Outlook 2003 un HDD?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Uz Windows XP instalēju Nokia 9300i draiverus, instalēju oriģinālo CD ar PC Suite 6, dators paziņo, ka kontaktā ar mobilo, bet Suite saka, ka nē, un sinhronizācija nav iespējama. Esmu programmas pārinstalējis pāris reizes, dažādas secībās, bez panākumiem. Ļoti iespējams, ka dators atkal piedrazots. Nepieciešams hakeris :)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Eglītis Edgars

+173

 
Brauc uz Cēsīm, palīdzēšu ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Piņķerīgs pasākums, nezinu, vai man pietiktu pacietība ķēpāties un vai arī izdotos. Redz, Nokia cenšas izdomāt velosipēdu no jauna, kas, lai cik dīvaini tas viņiem pašiem šķistu, nav prātīga doma. Ja nepareizi vieno, instalē utt, tad draiveri neuzliekas kā vajag. Tāda slimība šai firmai ir jau gadus desmit.

Iesaku atinstalēt visu programmatūru, kam jelkāds sakars ar Nokia un telefonu, izmēzt draiverus, pēc iespējas nopietnāk un mēģināt no jauna instalēt, strikti turoties pie viņu instrukcijas. Tai skaitā kad spraust un kad instalēt, kad restartēt utt. Ja pēc tā nedarbojas, tad atkal visu izmetam un mēģināt piespraust un lai OS pats mēģina komunicēt ar aparātu, jo iespējams arī, ka nepareizais softs neļauj nekādu komunikāciju, bet OS defaultais vismaz kaut ko atļaus.

pirms 13 gadiem  

Andris Jansons, pirms 13 gadiem :

Pilnīgi piekrītu, kaut esmu gadiem pircis Nokijas, retu reizi viņu programmas strādā kā pienākas. Labi, mēģināšu rast brīvdienu un mierīgu prātu vēlreiz visu secīgi darīšu. Varbūt izdodas?! :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.