Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Krist

+1635

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2027 skatījumi

HTC telefonu plusi un mīnusi ?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Zars

+290

 
Windows OS priekšrocība ir tikai viena - ja tev viss pārējais birojā griežas uz exchange un microsoft domēnu kontrolieriem - tad jā, Windows 7 mobile būs tavs draugs, bet jebkurā citā gadījuma Android us būs pārāks - uz HTC Android bāzes mobilajiem bez problēmām varēs skatīt divx/xvid/mkv video un klausīties pat .flac (desire HD, galaxy S modeļi + vēl pāris)

par HTC mobilajiem telefonie vari palasīt šeit: http://mobilaistelefons.lv/category/mobilie-telefoni/htc-mobilie-telefoni/

pirms 13 gadiem  

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Te tik atkarīgs no biroja un ja ir augstas drošības prasības, tad W7 tās neatbalsta. Jāpaliek pie W6.x vai Apple iPhone. Arī Android līdz galam neatbalsta Provisioning profiles, ko pierasa korporatīvie risinājumi.

Zars, pirms 13 gadiem :

jā, bet HTC HD7 ar w6 nav pieejams.... so, tā ir vakardiena. savukārt trūkumi, kā jau pierasts, tiks izlaboti tuvāko mēnešu laikā - piem., W7 debīlisms, ka nevarēja copy/paste no sms jau ir izlabots pēc daudzo lietotāju brēcieniem un tūlīt būs pieejams ar nākamo atjauninājumu....

Krist, pirms 13 gadiem :

Paldies par atbildēm. Un, kā ar latviešu valodas rakstību HTC telefonos (pimēram, gadījumos, kad gramatiski pareizi gribas atbildēt uz e-pasta vēstulēm)?


Par "copy-paste", jā, tā ir tiešām lieliska funkcija.
Tagdējā Nokia telefonā to bieži izmantoju.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis Keivs

+1462

 
+šie telefoni (neatkarīgi no OS) nečakarē smadzenes, bet strādā!
+nosaka toni un kvalitātes latiņu šajā segmentā (jau no Qtek laikiem)
+ļoti draudzīgi interfeisi
+uzticama baterija, stingri korpusi
- laikam, tikai cena:)

pirms 13 gadiem  

Zars, pirms 13 gadiem :

piekrītu, HTC kopš "qteku" ēras ir palicis bezmaz par kvalitātes standartu un laktiņu mobilo telefonu tirgū. ja pirms diviem gadiem ābols ar iphone 3G varēja lepoties ar to, ka ir vienīgais gudrais telefons tirgū ar lietojamu touch ekrānu tirgū, tad šodien ir, manuprāt, ļoti labas alternatīvas uz Android bāzes turklāt, par daudz labākām cenām un HTC ir to starpā!

Krist, pirms 13 gadiem :

Paldies par viedokli.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Htc ir divi varianti: ar windows os un ar android os nu un tad jau katram ir savi plus un minuss nu un ari protams katram modelim

pirms 13 gadiem  

Krist, pirms 13 gadiem :

Paldies.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

par latviesu valodas interfeisu ir jamekle noteikti forumos jo piemeram zinu ka htc tatto tadas iespejas nav bet wildfire ir un vai tu gribi ka var ieladet pats klaviaturu (kuru bus jameklke caur settings)
vai lai ir jau iebuveta???

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.