Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1401 skatījumi

kā var nomainīt īpašnieku mājas telefonam?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Lieta ir tāda, ka parastajam mājas telefonam ir īpašnieks, kurš jau vairākus gadus šajā mājā nedzīvo. Tātad jautājums. Kur griezties, lai varētu nomainīt īpašnieku t.b. uz kura vārda tiks sūtīti lattelekom rēķini? Un vai ir vajadzīga tā cilvēka(pašreizējā īpašnieka) piekrišana.?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Teorētiski ir nepieciešama piekrišana, bet viņi izvērtē visu pieejamo informāciju un šai gadījumā manuprāt nelauzīsies. Es nomainīju uz sevi, kaut arī iepriekšējais īpašnieks turpat dzīvo. Droši vien skatās, kas maksā rēķinus, kam tur pieraksts utt. Nekādas problēmas nebija. Zvani tik uz Lattelekom un ātri vien viss būs kārtībā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Piezvani meitenēm uz 177, no Lattelecom tīkla saruna būs bezmaksas. Pat, ja kādam te būs bijusi līdzīga pieredze, agrāk vai vēlāk nonāksi tur.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.