Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2419 skatījumi

LMT mazcenas telefonos citas SIM kartes? iet?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Precīzāk interesē paņemt mazcenas telefonu tikai vai uz Sony Ericsson Xperia varētu ielikt tele2? un strādās?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Tā, ka nestrādā bija kādreiz, kad šie telefoni bija tiešām mazcenas.
Patreiz situācija ir mainījusies. Jo redz lai kā viņš arī sauktos, šie vairs nav telefoni, kuri maksā mazu naudu un ir piesaistīti kādam operatoram.
Patreiz sistēma ir tāda, ka tu paņem telefonu, uztaisi pirmo iemaksu, un līdz ar sarunu rēķinu veic ikmēneša maksājumu par telefonu (cik zinu, pārsvarā visiem telefoniem tā patreiz notiek).
Līdz ar to tu esi paņēmis telefonu ar savā ziņā aizdevumu, un operatoram ir diezgan lielas ragaviņas par to, kādu karti tu tur bāz iekšā. Ka tik samaksā ikmēneša maksājumu. =)
Pats lieku iekšā dažādas kartes, un viss notiek.

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Tieši tā. Precīza un pilnīgi pareiza atbilde. Man arī pēdējie 2 tā sauktie «mazcenas» telefoni (kuri tiešām nemaz nav mazcenas, bet tas pats, kas uz līzingu ņemt) darbojas visos tīklos. Un uz iepakojuma pat vairs nelīmē uzlīmes «Darbojas tikai LMT tīklā».

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Sameklē kādu gudrāku puisi no sev pazīstamajiem šajās lietās, piecas minūtes google.com meklētājā, kā rezultātā noteikti atradīsit kodu, ar ko atbloķēt konkrēto telefonu. Īpaši jauniem telefoniem varētu arī nebūt, bet pārējiem noteikti būs. Tad tik atliek saspiest tās pogas, kā norādīts un ... WUOLĀ!
Nopērkot LMT akcijas telefonu, tas strādās tikai lmt tīklā. Manuprāt ir lieka naudas izšķiešana sūtīt to atbloķēt un, otrkārt, diez vai lmt to tā ņems pretī atbloķēt, kamēr tie 2 gadi nepaies, tāpēc labāk šito lietu sadarīt caur kādu gudru cilvēku, kurš tās lietas saprot (tas var būt jebkurš cilvēks, kaut Tev zināms datorspeciālists). Pērkot telefonu, automātiski jāslēdz līgumu uz tiem 24 mēnešiem, tātad, būs lieks pieslēgums, par ko maksāsi 2 gadus. Es pagājušajā gadā pirms tā termiņa slēdzu savu līgumu un nozvērējos, ka mūžā vairs nepirkšu mazcennieku. Arī mans telefons ir mājas apstākļos atbloķēts.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Agija Lelle

+50

 
strādās tikai, kad nomaksāsi mazcenas mobīlo un atbloķēsi LMT centrā!

pirms 13 gadiem  

E.S., pirms 13 gadiem :

Nav taisnība!!!

Agija Lelle, pirms 13 gadiem :

es runāju par godīgo ceļu!:)

E.S., pirms 13 gadiem :

Pašam ir arī LG mobilais telefons, kas tika ņemts kā mazcenas uz nomaksu.. Iet pilnīgi visi tīkli. Nekādas negodīgas rīcības es neesmu veici.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.