Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • -2 balsis
  • 1818 skatījumi

iphone4

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Man ir bijuši praktiski visu zināmāko zīmolu telefonu, bet kopš pārgāju uz iPhone 4, par citiem telefoniem vairs nedomāju, ja nu vienīgi, Apple nāk klajā ar kādu jaunāku uzlabotu versiju. Man personīgi uzrunā iPhone 4 dizains, taču daudzi mani paziņas nevēlas šķirties no iPhone 3GS, tieši šī telefona apaļo formu dēļ. Protams, katram cilvēkam ir savs viedoklis par lietām, tehniku, utt., taču no savas puses varu piebilst tikai to, ka kopš izvēlējos pāriet uz MacBook no Microsoft Windows un uz iPhone 4 no Nokia, savu izvēli nekad neesmu nožēlojis un neviens vairs mani nepievērsīs atgriezties pie iepriekšējiem... Tas ir gluži tas pats kā cilvēkam, kas visu mūžu ir braucis ar automašīnu, pēkšņi to atņemtu un teiktu, lai brauc ar autobusu.

pirms 13 gadiem  

Rihards Roziņš, pirms 13 gadiem :

smiekliigaakais ir tas ka tajaa apple dizaineejusi ir kitajozas kas seez usa aple visi komponenti kas izveeleeti attieciigajam founam ir shvakaki nekaa citaam kompaanijaam tiesi deel ilgaas marineesanas un gaidiisanas kad iznaaks... + pats reeciigakais ir tas ka aple liela dala galvanaa dala no komponentiem ir samsung + pats aple tiek montēts kopā foxcon kuraa montē praktiski visu... takaa sanaak ka aple ir reklaamas uzpuusts suu... protams es nevaru noliegt to ka ir aplikaacijas apleem labas

Rihards Roziņš, pirms 13 gadiem :

bet par katru nieku ir jaamaksā...

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Jums jau gribētos, lai tā būtu, tāpat kā Samsung un citiem mazāk veiksmīgiem uzņēmumiem, kuri izplata melīgu informāciju par Apple produktiem un ar kuriem šobrīd ASV un citās jurisdikcijās noris tiesas prāvas. Tas, ka divi produkti ir ražoti Ķīnā, viens, kas pieder uzņēmumam, kas ir radījis šo produktu no A līdz Z un otrs, Ķīniešu uzņēmumam, kas kaut ko kaut kur ir nošpikojis un salasījis nenozīmē, ka abi produkti būs vienādi kvalitatīvi vai nekvalitatīvi.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Ar to arī atšķiras produkts, kas ir ražots pēc populāra zīmola pasūtījuma, kam ir ļoti stingra kvalitātes kontrole, kur visi produkti ir vienlīdz kvalitatīvi un 100% vienādi no vienkārša kīniešu ražojuma, kur katram vienas preces produktam ir savs izskats, sniegums, krāsa utt. kā jau nu kuro reizi sanāk... ja paveicās var nopirkt kaut ko ļoti lētu un samērā kvalitatīvu, ja nepaveicas, tad pilnīgu brāķi, bet nopērkot 10 vienādas preces, katra būs citādāka gan vizuāli, gan pēc snieguma.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Rihards Roziņš

+1850

 
samsung galaxy s2 ir daudz krutaaks... peec visa un nav pat jaskataas uz apgraustu ābolu..

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
papildus šai bezjēdzīgajai diskusijai piebildīšu, ka ja vari atļauties - pērc sifonu. Kā telefons man viņš liekas neērts, bet kā dārga rotaļlieta - pašā laikā!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pilnīgi desmitniekā .piekritu

pirms 13 gadiem  

Dāvis Jakovļevs, pirms 13 gadiem :

Par iphone

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pilnigas Muļķibas bremzejosais samsungs. Tu maz Saproti kas ir ērtības iphone 4. Vienozimigi jā.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.