Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1062 skatījumi

xperia x10

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Pirms 13 gadiem

man tel bij samircis xperia x10i un tagad rāda save mode kreeisajā stūrī. kā lai atblokē ja skārienjūtīgais pilnībā neklausa???

Agnis Čāmāns, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Jānes uz remontu, lai "atbloķē". Tā ir speciāla funkcija, kas mūsdienu telefonos prakstiski visos ir - ūdens sensors, kas nostrādājis pierāda ražotāja remontkantorim, ka garantijas nav vairs un par remontu jāmaksā tev pašam. Neko nopietnu viņi neizdarīs - pārbaudīs ar standarta testiem, vai viss darbojas, resetos ūdens sensoru un noplēsīs naudu, jo garantija automātiski anulējas.
Parasti ūdens neko ļaunu neizdara, ja protams nav sālsūdens un nav turēts ieslēgts stundām metru zem ūdens. Ja tikai lietus, tad elektronika ļoti bieži izdzīvo, it sevišķi, ja cik ātri var atvieno bateriju. Bet ūdens sensors nostrādā un var bloķēt kādu funkcionalitāti - atkarībā no ražotāja rijīguma.

pirms 13 gadiem  

Agnis Čāmāns, pirms 13 gadiem :

nu jaaa man weljasmashiinaaa izmazgaajaaas:)))

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Nu tad drošs nevar būt, ka tas vēl spēs darboties, cerība maza, ja nu vienīgi ūdens sensors automātiski atslēdza visur strāvas padevi un ir paglābis aparātu no drošas bojāejas. Serviss pateiks droši, vai tur ir izglābts vai nē, viņiem ir slepena informācija par katru modeli no ražotāja.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.