Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1386 skatījumi

SAmsung PC Studio 3 & Samsung U700

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Lieta tāda ka man ir Samsung U700 telefons, un Samsung PC Studio 3 instalēju no diska oriģinālā to PC studio 3...Bet problēma ir tajā ka es no datora velkot uz telefonu failus - bildes, mūziku un video tas process notiek ilgi, piemēram velku es iekšā 2,5 mb lielu dziesmu un viņa velkās iekšā kādu minūti apmēram, bet atceros ka ar Nokia PC Suite viss uzreiz ievilkās, tas pats arī notiek ja es gribu no telefona uz datoru kaut ko izvilkt... Nu tas disks PC Studio ir no cita Samsung U700 telefona versijas, man personīgi ir melnais U700 bet disks nāk no tā Ultra U700 kas ir vecāks nekā mans...Varbūt man jālādē vecāks PC STudio? Paldies jau iepriekš...

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Andris

+3489

 
Man arī ir tas Samsung studio 3 un notiekas tāpatās -pailgi... ar telefonu Samsung F480

pirms 13 gadiem  

Andris, pirms 13 gadiem :

Lai kaut ko ātri pārnestu no telefona uz datoru un atpakāļ ir jāizmanto izņemamā atmiņas karte, protams un datoram jābūt arī karšu lasītājam, kurus, starp citu, var nopirkt arī atsevišķi un pielsēgt datoram.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.