Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1285 skatījumi

Mobilie telefoni

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Tā kā nokia telefoni ir nedaudz apnikuši, kāda būtu pieredze ar telefoniem Samsung i9000 Galaxy S un SonyEricsson MT15 Xperia Neo. Kādi būtu plusi un kādi mīnusi? Kā ir ar bateriju, cik ilgi tur?

Pirms 13 gadiem

Kā galvenās funkcijas manā gadījumā būtu zvani, sms, e-pasti (sinhronizācija ar serveri pastāvīgi) un informācijas meklēšana internetā. Tamdēļ būtu svarīgi, cik ilgi tur baterija. Kas nokia patīk, tas protams ir bezmaksas kartes navigācijai, bet cik noprotu kartes ielādēt ar nebūtu problēmas android OS.

unknown (Google), pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Es te atkal saku, ka tikai par samsung balsoju, bet, ja nopietni, viss atkarīgs no tā, kam Tu to tālruni vēlies izmantot. Puiši parasti izvēlas Nokia vai SonyEricson, lai gan man daži labi šajās lietās zinoši puiši apgalvo, ka Samsung Galaxy ir pat labāks par daudziem populāriem brendiem, piemēram, Iphone. Kas to lai zina, kam taisnība, es tikai grozu ausis un klausos uzmanīgi, ko apkārt runā.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Jā, Samsungs (ar Androīdu) ir labs. iPhons ir diezgan ierobežots, bet daudziem tas absolūti netraucē. Mūzikas Eriksoniem ir laba skaņa. Skaļa un tīra, salīdzinot ar vairumu smartfonu, kam ir atbaidoši kropļojumi iebūvētā skaļruņa skaņā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ainars TasPats

+623

 
katram būs sava pieredze un katra telefona lietošanas paradumi ir atšķirīgi, tādēļ pavisam objektīvu viedokli nemaz neiegūsi.
ja saki, ka nokia ir apnikusi, tad ir jautājums: ar kādiem modeļiem ir pieredze un ko tieši sagaidi no telefona, vai plānot to izmantot zvaniem+sms vai arī pārējās tā sniegtās funkcijas, kādas?

te ir mana pieredze ar nokia aplikāciju, kurai nav līdzvērtīga citu ražotāju ierīcēs, nokia maps http://ej.uz/7s2h

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.