Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1736 skatījumi

Kāds var paskaidrot kpc,samsung galaxy s4 pēkšņi nelādē bateriju vai visu laiku gļuko ka lādē,uzreiz uzmet pievienot pie lādētāja un tā vslk

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Pirms 10 gadiem

telefonu nopirku tikai septembrī, 1x zemē no neliela augstuma nokrita, bet tas bija sen.

Linda Bērziņa, pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
Manuparat vaina ir pasa androida nevis telefona,jo to vai ladetajs ir vai nav pieslegts un rada baterijas limeni ir androida uzdevums, man ari ta ir bijis, un man nav samsungs. Man ta parak biezi nav bijis un tapec man ari netrauce. Bet tev fiziski ari nelade piemeram pieliec pie ladetaja paris stundas, un telefons ta pat sledzas ara, ja tev ir otrais varinats tad gan kaut kas ir sabojajies.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Tev to var paskaidrot telefonu servisā, kur šo vajag aizstiept - tur var būt jebkas, sākot no defektīva lādētāja, beigta uzlādes kontroles čipa, baterijas, utt.

pirms 10 gadiem  

Linda Bērziņa, pirms 10 gadiem :

Kā Jūs domājat, aiznesot uz garantiju man liks maksāt? Es uzskatu, ka neko neesmu izdarijusi, lai būtu tā mana vaina, zinu vienam cilvēkam bijusi tāda pati vaina tikai ar trešo galaxy

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Starp citu - ar svešu lādētāju vispār esi mēģinājusi lādēt? Varbūt ka vaina nemaz nav tālrunī.

Aiznes uz to garantiju, un ekspertīzē pateiks, vai defekts tiks novērsts par velti, vai būs jāmaksā. Ja maksāt atteiksies, tālruni atdos atpakaļ nelabotu, un tad varēs stiept uz kreiso servisu.

GS4 uzlādes ķēdes remonts (ja tā ir pie vainas) nav vienkāršs, un atkarībā no defekta izcelsmes var izmaksāt no 25 - 70Ls. Baterija ir stipri lētāka - sākot no 7Ls par ķīnieti, beidzot ar 17Ls par oriģinālu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.