Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Meredith

+10

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 806 skatījumi

pazaudēts iphone

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Ko darīt tādā situācijā- tika nozagts telefons,labu gribēdama devos uz tele2 nobloķēju gan karti,gan pašu telefonu,tagad te lasot saprotu ,ka izdarīju MEGA kļūdu,jo viņu kāds lietotu tad varētu atrast pēc tā IM koda,Tele2 laikam nebija tā zinošākā darbiniece,sanāk ,ka dēļ viņas "ieteikuma" nobloķēt es tagad nevarēšu atrast? ;/ - kā rīkoties? Ir jēga iet uz policiju?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nozagta vai pazaudēts telefons ir zudis un uz visiem laikiem. Katru dienu tiek nozagti un pazaudēti simtiem telefonu, neviens īpaši viņus nemeklē un atgūt arī ir praktiski neiespējams. Tā, ka visu izdarījāt pareizi, ja nenobloķētu, tad visi zvani, uz maksas tālruņiem un ārzemēm būtu jāsedz numura abonentam. Policiju protams ir vērts informēt un telefona un IMEI kodu savā iesniegumā pieminēt. Gadījumā, ja policija atradīs kādu zagļu midzeni un izņems kaudzi ar mobilajiem tālruņiem, tad, ja policijā būs jūsu iesniegums ar IMEI kodu, telefonu atgūsiet. Jūsu iespējas ir mazākas par 1%.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.