Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 903 skatījumi

Tēma par iPhone 5s! Tatad baterija izladejas ieliku uzladeties, bet pec tam skatos telefons vsp izslegts! Nevar vairs uzladet, nedz ieslegt.

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Tēma par iPhone 5s! Tatad baterija izladejas ieliku uzladeties, bet pec tam skatos telefons vsp izslegts! Nevar vairs uzladet, nedz ieslegt. Uz ekrana arī neuzrada kad ir pieslegts pie ladetaja.. Vsp nekadas dzivibas pazimes... Kur var but problema??? Meginaju arī variantu kad abas pogas reize paturet bet arī neka:(((

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nauris Ranga

+709

 
aķis nomiris, vai lādētājs.

pirms 9 gadiem  

Inga Klimoviča, pirms 9 gadiem :

Domaju kad baterijas vaina pasutiju jaunu, bet pie Jaunas baterijas, kad pievieno pie ladetaja ik pec paris sekunžu intervalu sadzirdama stravas skana... Telefona protams nekas nenotiek! Ar veco bateriju šadas skanas vispar nav... Nomainiju arī ligzdinu telefonā, kur pievieno ladetaju arī viss tas pats...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveiki, man arī bija ķibeles ar iPhone 5 un man visu izdevās atrisināt, jo atradu labu servisu kas specializējas tieši iPhone remontā, un mans mīļais draugs ir atkal dzīvs.
Ja interesē tad tas serviss atrodas rīgā Cēsu iela 12. Jauka apkalpošana un meistari, kas saprot ko dara ātri man salaboja manu iPhone.
Lai veicas! :)

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Inguss

-740

 

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.