Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 994 skatījumi

ebay pārdevējs

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

labdien, ko nozīmē ,ka ebay produkta pārdevējs par telefonu ir uzrakstījis šādu informāciju?

Condition: New other (see details) :
Seller Notes: “This is ex-demo product. Small scratches/smudges which occured usually due to repackaging are present and acceptable. Despite this fact Item in very good condition. Consumable parts (like toners, inks, projectors lamps) might be heavily used. Box might be damaged or missing. Item fully tested by our engineers to avoid any problems! Item may be switched on for testing purposes.”

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas nozīmē, ka teorētiski telefons ir jauns, bet praktiski, tas ir diezgan ievērojami apbružāts, apspaidīts un palietots. Es neieteiktu iegādāties, ja vien cena nav īpaši pievilcīga, jo vispirms radīsies problēmas ar bateriju, kurām visām ir noteikts uzlāžu ciklu skaits, ja telefons pusgadu ir nogulējis veikalā uz plaukta, tad tam jau ir simtiem uzlāžu, otrkārt, nebūsiet priecīgs par vizuālo izskatu, jo telefonam izejot caur tik daudzām rokām, kad katru dienu to spaida, knibina, baksta un mētā simtiem cilvēku, ir tikai loģiski, ka tas atstās iespaidu uz vizuālo izskatu. Treškārt, var rasties arī citas problēmas ar pogām, un funkcionlaitāti, jo pusgadu intensīvi lietots telefons var būt arī ievērojami nolietots un būt tādā stāvoklī it kā viens saimnieks to būtu izmantojis 2 gadus.

pirms 7 gadiem  

jānis kalniņš, pirms 7 gadiem :

ok, bet rakstīts aprakstā ir ,ka labā stāvoklī ir..... ,bet nu ok, paldies, par komentāru.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Demo tālrunis - tāds ko izliek vai dod veikalos, lai var paturēt rokā un paspaidīt. Gandrīz kā jauns, lai gan iespējami nelieli skrāpējumi, smērējumi utml. Iespējams, ka nav kastes vai tā ir bojāta.

pirms 7 gadiem  

jānis kalniņš, pirms 7 gadiem :

un ,ko tas pircējam izsaka? tīri par kasti var būt problēma, un ,ka funkcijas būs tādas pašas kā standarta telefonam? ;)

JanKa, pirms 7 gadiem :

Jā, tas ir pilnīgi normāls standarta tālrunis ar visām funkcijām, tikai lietots kādu brīdi nosacīti saudzīgos apstākļos.

jānis kalniņš, pirms 7 gadiem :

mīļš ,paldies, par noderīgo atbildi! :)

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Jāni, kaste būs kā jauna, problēmas būs ar telefonu.

jānis kalniņš, pirms 7 gadiem :

kādas tad tur būs par problēmām?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.