Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Lina Liepa

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1244 skatījumi

ebay

Sadzīves tehnika un elektronika » Mājas kinozāles

gribu ebay pasutit kinozali no asv kuru vertiba ir 90$,vai man bus tas jaatmuito latvija? vai man izdevigak pasutit to uz iriju,ka labak?esmu jaunina seja lieta...vai irija ari ir jaatmuito

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Jaatmuito buus jebkuraa gadijumaa jo prece tiek suutiita no valsts kas nav ES. Cits jautaajums i kur tas buutu izdeviigaak bet tur jaskataas konkreetas valsts likumi. Un jaaskataas kuraa valsti Tev buus plaanots izmantost to kinozaali, jo piemeeram ja plaanots Tev to izmantos Lv tad vienoziimiigi ka izdeviigaak to suutiit uz shejieni un atmuitot jo piemeeram ja tiks sanjemts irijaa un atmuitots, taapat jareekjinaas ar paarsuutiishanas izdevumiem uz LV ko tikpat labi vareeja atstaat LV muitaa

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Nu ja jau cilvēkam ir radi Īrijā, šad tad jau tie brauc ciemos. Tad nekas nav jāmuito, tikai aizņem vietu bagāžā. Un vēlams oriģinālo iepakojumu nevest līdzi. Tad nevar piesieties, ka tirgošanai vestu.

Kaspars Ermanis, pirms 13 gadiem :

Nu pat ja radi iirijaa, tad tachu taapattaam tas neatbriivo par preces muitoshanu kas ievesta no ASV ES ekonomiskajaa zoonaa. Vieniigais uz ko civeks var pretendeet paris naudinjas mazaaka muita, bet vai tas viss ir taa veerts...???

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Neskaidri izteicos, nav jamuito pie mums un atkrīt transportēšanas maksa.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.