Задавай вопросы и получай ответы! Сейчас 255 вопросов, 293 ответов

Каков твой вопрос?

140

       
  • 3

    Ответы

  • 0 голосов
  • 3813 просмотров

Vai Krievijā ir kāds uzticams interneta veikals, kurš sūta elektroniku arī uz Eiropu ?

Sadzīves tehnika un elektronika » Mūzika un mūzikas atskaņotāji

Вопрос задан 13 год

 

Ответы (3)

 
Лучший ответ
  • 1

    голосов

Tā ir muļķibas ka nesuta! Pats esmu no vairakiem Krievijas internetveikaliem pasutijis dažādas preces pirms tam gan uzzinot (uzrakstot e-pastu uz veikalu) vai konkretais veikals sūta vai nesūta uz LV (vairakums gan sūta tikai naudu prasa kā priekšapmaksu (Krievijas iedzivotaji var norēķinaties pastā saņemot preci)) kā ari cenu. nekadu muitu pats neesu maksajis

Отвечен 13 год назад

500

Лучший ответ
  • 1

    голосов

Krievi nenodarbojas ar preces piegadi uz Eiropu, ja baigi liels muitas nodiklis, no Krevijas jamaksa ap 25% no produkta vertibas, ja tas nominalmaksa ir vairak par 200$

Отвечен 13 год назад

500

Лучший ответ
  • 0

    голосов

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kādēļ būtu jāiegādājas elektronika Krievijas tirgū, ja Krievija pati visu importē. Ja esat gatavi maksāt PVN vai/un muitu, tad daudz lētāk un kvalitatīvāk ir iegādāties to visu ASV.

Отвечен 13 год назад

Eriks Bindemanis, прокоментировал ответ 13 год :

Lieta tāda, ka gribu iegādāties audioiekārtu, ko Rietumu interneta lapās nevaru atrast, bet Krievijā kā atpalikušākā zemē tā vēl ir pieejama ne vienā vien internetveikalā. Tā kā gribās tikai pāris konkrētus morāli novecojušus modeļus, tad interesējos par jebkādām to dabūšanas iespējām un Krievija jau it kā tepat blakus vien atrodas.. . Protams, zināju, ka būs jāmaksā augstāka ievedmuita, bet neko precīzu.

Aivis Svirskis™, прокоментировал ответ 13 год :

Krievi ir daudz elastīgāki nekā, rietumu internetveikali. Ja zinat, kurā Krievijas veikalā kārotā prece ir, tad uzrakstiet vai sazvanieties ar veikalu un paprasiet, cik jums ir jāsamaksā par to, lai preci piegādātu uz Latviju. Veikalam tie ir papildus pasta izdevumi, muitu un PVN jau maksājat jūs pats.

500

Твой ответ

1000

       

Нет нужды регистрироватся!

Входи используя:

       

Поиск вопросов