Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3734 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tā ir muļķibas ka nesuta! Pats esmu no vairakiem Krievijas internetveikaliem pasutijis dažādas preces pirms tam gan uzzinot (uzrakstot e-pastu uz veikalu) vai konkretais veikals sūta vai nesūta uz LV (vairakums gan sūta tikai naudu prasa kā priekšapmaksu (Krievijas iedzivotaji var norēķinaties pastā saņemot preci)) kā ari cenu. nekadu muitu pats neesu maksajis

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Krievi nenodarbojas ar preces piegadi uz Eiropu, ja baigi liels muitas nodiklis, no Krevijas jamaksa ap 25% no produkta vertibas, ja tas nominalmaksa ir vairak par 200$

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kādēļ būtu jāiegādājas elektronika Krievijas tirgū, ja Krievija pati visu importē. Ja esat gatavi maksāt PVN vai/un muitu, tad daudz lētāk un kvalitatīvāk ir iegādāties to visu ASV.

pirms 13 gadiem  

Eriks Bindemanis, pirms 13 gadiem :

Lieta tāda, ka gribu iegādāties audioiekārtu, ko Rietumu interneta lapās nevaru atrast, bet Krievijā kā atpalikušākā zemē tā vēl ir pieejama ne vienā vien internetveikalā. Tā kā gribās tikai pāris konkrētus morāli novecojušus modeļus, tad interesējos par jebkādām to dabūšanas iespējām un Krievija jau it kā tepat blakus vien atrodas.. . Protams, zināju, ka būs jāmaksā augstāka ievedmuita, bet neko precīzu.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Krievi ir daudz elastīgāki nekā, rietumu internetveikali. Ja zinat, kurā Krievijas veikalā kārotā prece ir, tad uzrakstiet vai sazvanieties ar veikalu un paprasiet, cik jums ir jāsamaksā par to, lai preci piegādātu uz Latviju. Veikalam tie ir papildus pasta izdevumi, muitu un PVN jau maksājat jūs pats.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.