Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1810 skatījumi

Latvijas krājbankas automātā ņemu ārā 10 LVL... diezgan smieklīgi, bet tas aparāts sāka gļučīt un tā arī naudu neizdeva... protams, ka neņēm

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Latvijas krājbankas automātā ņemu ārā 10 LVL... diezgan smieklīgi, bet tas aparāts sāka gļučīt un tā arī naudu neizdeva... ;D protams, ka neņēmu tiem 10 LVL čeku... bet uz telefonu gan SMS atnāca, ka veikts darījums.

Vai kādam ir bijis līdzīgi un kā rīkojāties? Loģiski - jāiet uz L.Krājbanku... to vispār iespējams pierādīt? Ja pa lielam, tad ir iespējams, vai tik banka čakarēsies dēļ tādas summas. Tie 10 LVL nav nāve, bet tīri jautājuma pēc :) Ja nu kādreiz 1 ir ar vairākām nullītēm.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Bankomātā nav kaudze ar nevienam nezināmu summu, tur uzskaite ir tikpat efektīva kā pensionāra makā. Un arī lats ir nauda, par kļūdu ar mazāko iespējamo - piecīti tev visu atrisinās banka, bez problēmām.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Griezies bankā, nesen jau pa radio stāstīja tādu gadījumu.Varbūt tu ar kādu kopā biji pie bankomāta kā liecinieku, varbūt redzēs kamerā kā tas notika, uz konta jau redz, kad notika darījums un laiku arī taču apmēram tu vari pateikt, mēģini, nesanāk , nesanāk, bet paprovēt taču vari.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Gurkovskis

+2154

 
sākumā jāgriežās tajā bankā kas ir karti izsniegusi, savā bankā! tas ka sms atnāca nenozīmē vēl ka nauda ir noņemta, viņa ir rezervēta - uzkārusies! :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, arī man ir bija līdzīga situācija citas bankas bankomātā. Principā, ja kāda iemesla dēļ nauda netika izsniegta, piemēram, beigušās noteiktās nominācijas banknotes un darījums it kā notika, tad savelkot bilanci, nauda vēlāk atgriezīsies kontā, tomēr drošības labad tomēr ir vērts aizstaigāt uz savu banku un uzrakstīt iesniegumu minot adresi, kurā bankomātā, cikos un no kādas kartes tika veikta naudas izmaksa un nauda netika izsniegta, it īpaši jau tas attiecas uz gadījumiem, ja naudu mēģinājāt saņemt citas bankas bankomātā.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.