Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aldis Ozers*

-10

 
  • 1

    Atbilde

  • -1 balsis
  • 262 skatījumi

Labvakar,kas varētu būt par vainu automātiski drošinataji nav izsisti,bet elektriba pazuda,bet kad drošinatajus ieslēdz un izslēdz parādās?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Labvakar,kas varētu būt par vainu automātiski drošinataji nav izsisti,bet elektriba pazuda,bet kad drošinatajus ieslēdz un izslēdz parādās?

Pirms 8 mēnešiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Kāda no vadu savienojuma vietām ir ar sliktu kontaktu. Ar laiku vājāk pieskruvētās, savienotās vietas atslābst. Kā pirmo ieteiktu pārbaudīt drošinātāju un tad meklēt tālāk.

pirms 8 mēnešiem  

Aldis Ozers*, pirms 8 mēnešiem :

Pirmajs ko iedomājos bija drošinataji nomainīju jaunus,pagāja pus diena un atkal pazuda elektriba. Tad sanāk ka tur kāds kontakts varētu būt vaļīgi ja?

Ivars Magone, pirms 8 mēnešiem :

Vispirms jāsaprot, kas ir pieslēgts aiz drošinātāja. Visa apdzīvojamā platība pie viena? Kontakti, apgaismojums kopā?

Egils Dālmanis, pirms 8 mēnešiem :

Manā pieredzē bija gadījums, ka ārā skaitītāja kastē, kas noblombēta, bij elektrības veči vāji pievilkuši masas vadu ienākošajam kabelim. Labi , ka kaimiņš strādāja ST un varēja ātri šo vainu novērst un par jaunu noblombēt.

Ivars Magone, pirms 8 mēnešiem :

Ja vari pats tad ieteiktu: Ar testeri vai kontrollampu pārbaudīt pie neesošas strāvas vispirms uzreiz aiz drošinātāja, tad visus kontaktus. Vēl paliek iespēja ar vienu vadu fāzi, vai nulli precīzi ielaist strāvu kādā kontaktā. Tikai, ja neesi drošs, ka nesajauksi, labāk nedari( drošāk caur kontrollampu).

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.