Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

MārisA

+535

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 6395 skatījumi

Kas ir HTC oficiālais pārstāvis Latvijā?

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Šim Taivānas uzņēmējam nav autorizētā pārstāvja Baltijas valstīs, tuvākie pārstāvji ir Krievijā un NVS, Zviedrijā un Polijā. HTC kā vienīgo tirdzniecības vietu Latvijā norāda Pixmania.com , kam ir atbalsta daļa Latvijā, taču pats uzņēmums ir reģistrēts Francijā. HTC mobilajiem tālruņiem garantijas remontu veic SIA MOSERS Telekomunikāciju Servisa Centrs (TSC).

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja saalūzis telefons - ej uz htc.com mājas lapu. Spied uz chat ar manegeru un izstāsti viņam savu bēdu. Prasīs tev nofotografēt telefonu, precīzāk telefona unikālo kodu. tad tev atsūtīs speciālu veidlapu, kas būs jāaizpilda. Ar aizpildīto veidlapu un telefonu tad būs jādodas uz pastu, jāiepako divās burbuļaploksnēs un jāsūta prom uz Londonas servisa centru. Pēc aptuveni mēneša saņemsim atpakaļ kastīti ar uzrakstu "i'm back :)", kurā iekšā būs Tavs salabotais telefons! HTC rulzzz.. Ja vajag vairāk info raksti twitter @edgarsstrolis

pirms 13 gadiem  

Dee Deeka, pirms 9 gadiem :

Super! Nezināju par šādu iespēju! Man pirms pāris mēnešiem uzsprāga HTC ONE X telefons, veikals, kurā pirku, mani smalki atšuva (es nevarot pierādīt, ka telefons nav vienkārši sasists). Atmetu visam ar roku un nopirku jaunu telefonu. Varbūt ir vērts pamēģināt...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
SIA Mosers ar firmu TSC: Mūkusalas 46, Merķeļa 21, Brīvības 55. Telefons: 67805787. Remontē par garantijas noteikumiem, ja telefons nav bijis ārzemju mazcennieks. Tad pat HTC atbalsta telefonā balss vēsta, ka ejiet pie pārdevēja. Pamatojums, ko viņi nedrīkst teikt, ir, ka mazcenas telefoni ir stipri zemākas kvalitātes. Bet, ja nav bijis ārzemju mazcenas, tad garantijas remonts tiek pildīts pat bez čeka uzrādīšanas.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.