Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2023 skatījumi

Vai un ja jā, tad kam no Latvijas telekanāliem ir teleteksts ?

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Kā to atrast, ja ir, piem.,
IZZI digitālās,
IZZI kabeļu televīzijas
vai
Lattelecom iTV

pieslēgums ?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Kādreiz bija vienam kanālam, šķiet TV3. Bet lietojams tur gan nekas nebija. Tā ir novecojusi tehnoloģija un nevienam nav izdevīgi tādu ieviest, zinot, ka vajadzības pēc tādas skatītājiem nav. Un teleteksts ir tikai kopā ar analogajiem kanāliem.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Pamēģini Internetu, negribēsies vairs teletekstu ;) Un arī, ja nopietni, ko tu grasies tur ieraudzīt? Viss, kas tur bija lasāms daudz baudāmākā veidā ir atrodams internetā. Savukārt programmas un anotācijas atrodamas caur EPG.

pirms 13 gadiem  

Eriks Bindemanis, pirms 13 gadiem :

Esmu pamēģinājis ij vienu tagad, ij otru pirms 10 gadiem, būdams Norveģijā. Nezin kādēļ, varbūt internets vēl nebija tik spēcīgi ieviesies sadzīvē, bet cilvēki tur labprāt skatījās teleteksta saturu televizorā. Atceros arī, ka ap to laiku un velāk teletekstu arī ktīvi reklamēja vācu telekanālos, piemēram, RTL un PRO 7, vai tagad tāds tiem vel ir, nezinu. Tas varētu būt ērtāk tādā veidā, ka, ja gribi paskatīties laika prognozi, nav jāgaida kāda minūte un speciāli jāslēdz iekšā dators,uzreiz pa tv

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Norvēģu teletekstā arī bija ko lasīt. Sākot ar programmu, ziņām un sludinājumiem, filmu aprakstiem beidzot ar čatu. Pie mums tas nepaspēja īsti ieviesties - kad mums parādījās nopērkami televizori ar teleteksta iespējām, tas jau bija miris.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.