Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 10

    Atbildes

  • 1 balss
  • 6455 skatījumi

 

Atbildes (10)

 
Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Ģirts Avotiņš

+7820

 
Vienreiz jau gan šo jautājumu jau uzdevi.
Principā firmas ar vārdu visas ražo diezgan labus plazmas TV. Tā pat jau visi ražotāji gandrīz izmanto vienus un tos pašus plazmas un LCD paneļus, jo to ražotāju jau nemaz tik daudz. Galvenokārt atšķiras krāsu regulējumi, kā arī elektronika un vadība.

Kādu iesaku? Bang & Olufsen ir ļoti labi

pirms 14 gadiem  

Ģirts Avotiņš, pirms 14 gadiem :

Aizmirsu piebilst, ka galvenokārt uzmanību vajag pievērst tieši tam kādas ir krāsas un cik tās ir iespējams regulēt. Vēl nenoliedzami ir vērts izpētīt menu, vai tas nav pārāk sarežģīts.
+padomāt kas jau ir mājās. Ja mājās jau ir kādas konkrētas firmas ražota kino zāle, tad ir vērt papētīt tās pašas firmas ekrānus, jo tā, nepērkot universālo pulti, var izvairīties no tā, ka savā ādas dīvānā sēdēsi tālvadības pulšu kaudzē.

Guntis Dūcmanis, pirms 14 gadiem :

Un ko nozīme tā HD funkcija. Viņa ir ļoti svarīga? Itkā man te teica ka labs ir TV SAMSUNG, LG?

Ģirts Avotiņš, pirms 14 gadiem :

Lielākā daļa jauno plazmas un LCD televizori standartā ir Full HD - tie ir gatavi jaunajam TV standartam - ar daudz savādāku un krietni labāku bildes kvalitāti. Šobrīd jau daži digitālās televīzijas operatori piedāvā HD kanālus, kas nozīmē, ka laika gaitā to būs arvien vairāk un vairāk. Ņemot vērā, ka TV netiek pirkts uz vienu vai diviem gadiem, manuprāt tā ir būtiska funkcija.

Taču sāku saprast, ka Jums nav īsti skaidrs kas ir plazmas ekrāns un kas ir LCD...

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis Netjan

+40

 
Labāk jau pievērst uzmanību LCD TV , plazmas jau visā EU drīz ņems ārā no tirdzniecības , jo tie ir lieli elektrības rijēji un labi noder kā sildītājs mājās , tagad taču tik plaš piedāvājums dažādiem brendiem ka tik spēj izvēlēties , nu attiecīgi arī ar cenu. Es gāju pēc principa - paņēmu vidēju dārgu LG HDD ar domu , ka pēc 5-6 gadiem vienalga pniks un tad atkal varēs paņemt jaunu un uz to laiku būs jauni modeļi , jaunas texnoloģijas un .t.t.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pirmkaart- HD nav nekaads standarts!
Otrkaart - NEviens LCD vai Plazmas panelis nav vienaads, pat ne tuvu!
HD=High defintion= augsta izshkjirtspeeja! Taa ir extra pagaidaam! Un par to buus japiemaksaa!
Plazmas vai LCD televizorus var nopirkt daudz un dazhaadus variantus un ja skatiisies cik daudz var reguleet kraasas vai cik sarezgjiits ir MENU, nevis ko raada ekraans, tad var iebraukt auzaas!iipashi piereguleet suudiigu tv tev nesanaaks ar 1001 iespeeju, kas ir ieksh MENU! Aizej uz veikalu un apskaties ko tas TV raada un peec redzeeto arii secini! Ja tev ir attieciigaa aparatuura prieksh BLUE-RAY, tad apskaties vai ir HD! Cena starp LG,Phillips, Samsung nevareetu buut iipashi liela, bet kvalitaate var atshkjirties uz vienu vai otru pusi! Par Toshiba un citiem zveeriem nerunaajot! Peedeejo var nopirkt divos variantos - ja nav redzeets ko raadaa LG,Phillips utt, vai arii ja veelies izmest 300-400ls neka dabuut veel 150 un ieguuldiit to kvalitaatee, kas atmaksaajaas par visiem 100!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Parasti televizorus es izvēlos pēc paša televizora īpašībām. Lai būtu kvalitatīva matrica. Šajā veikalā https://www.expressshop.lv/lv/p/televizori-un-piederumi/televizori tevi gaida laba televizoru izvēle. Šobrīd vislabāk ir ņemt televizorus ar OLED matricu. Kvalitatīva bilde un saprātīga cena. Taču televizoriem līdz 50 collām. Ja vēlies lielu diagonāli un kvalitatīvu attēlu, parasti šādi televizori maksā vairākas reizes dārgāk.

pirms 2 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kādu televizoru vislabāk iegādāties sev tieši tagad? Lai attēls būtu gan sulīgs, gan skaņas kvalitāte būtu laba. Vēlos arī, lai to būtu iespējams salabot, lai bojājumu gadījumā to varētu salabot servisā.

pirms 2 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ulvis Bernāts

+1703

 
HO nozīmē augstas isķitspējas Televīzors 1980x1080 ja nekļūdos,Plazmai itkā bija labāk izteiktas krāsas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Ludbaržs

+111

 
Sveiki!
Mana paarlieciiba ir, ja firma razho profesionaalu TV, video, skanju tehniku, tad tam var uzticeeties!
Protams, nevaru dot jebkaadas garantijas, bet viss kas ir Sohy (Thomson), Panasonic TV gadiijumaa varetu dereet!
Iespeejams arri citi brendi ir lietojami, bet, atkal mana paarlieciiba, LG, Samsung lai razho ledusskapjus, pliitis un citu sadziives tehniku, bet speciaalo, lai neaiztiek, kaa teiksimm, mobilos Nokiam, Motorolaam, Ericsoniem...., foto Canoniem, Nikoniem, Codakiem....

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Protams Plazma būs lētāki, bet no pieredzes saku ka LED būs DAUDZ labāki, pirmkārt kontrasts, tas daudz ko izšķir... tie mazāk karsts, kā augstāk minēts, mazāk ēd elektrību un nākotnē lielākas perspektīvas... Un protams VISLABĀK ir pagaidīt, kad tie kļūs lētāki, bet tā Mēs varam gaidīt visu mūžu...
Nogaidi pusgadu(tici man pēc tam nenožēlosi) un nopērc smuku LCD televizoru, par samērā lētu naudu, protams pēc tam būs lētāk, bet tas ir vienmēr...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

katram pieejamais krīzes atvieglotājs un universālais glābiņš visām tavām problēmām - plazmas televizors! aplausus studijā!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nav vērts pirkt plazmas TV, tad jau labāk pagaidi, kad būs lētāki LED televizori. Plazmas TV daudz rij elektrību, un būtībā daudz ne ar ko neatšķiras no LCD TV.

pirms 14 gadiem  

V͇̿I͇̿P͇̿๑۩۞۩๑J ānis Freibergs๑۩۞۩ک, pirms 14 gadiem :

Nav tādi LED TV ir tikai LCD LED TV

Iveta, pirms 14 gadiem :

KĀ TA NAV?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.