Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Osvalds Sīlis

+419

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1374 skatījumi

Lg Cinema 3D

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Labdien! Jautājums par 3D filmu skatīšanos uz Lg Cinema 3D Tātad,cik saprotu vajadzīgs man ir 3D Blu-Ray atskaņotājs,tad 1.4 HDMI vads un 3D filma,jautājums sekojošs,vai ir iespējams skatīties filmas neizmantojot Blu-ray atskaņotāju,bet lietojot tiešo USB ligzdu kas atrodas Televizorā,jeb arī tas nebūs iespējams ? Jeb arī USB sakropļo 3D signālu?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
viss ir ok, tikai skaties ,lai usb vads ir taisns, jo tomēr signālam ir paliels ātrums un jebkura kabeļa deformācija šo sabremzē.

pirms 12 gadiem  

Osvalds Sīlis, pirms 12 gadiem :

Tev tā sanāk caur USB? Labs 3D effekts? Es provēju skatīties uzliekot filmu 3D uz kompja un skatoties caur HDMI kabeli uz 3D Tv,bet sūdīgi,nav tas kam jābūt. Laikam jāpērk Blu-Ray 3D playeris.HDMI vads 1.4 un tad redzēšu,jo tagad tas efekts ir tāds ka dirst gribās

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.